公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
唔講樓主先
呀Angela 條仔其實幾樣衰下
其實條女都好樣衰,五官好怪 不過樓主仲7
到依家仲有野講?人地混血兒你未見過啫 ,唔識欣賞。我係7,但你仲7
其實樓主係毒撚界黎講勇氣都算幾勁
其實佢好似莊段兒 又係咁大波
你不如J莊段兒算啦
收啦,大波邊輪到你溝呀,
人地落一轉老蘭有十打八打彭于晏級數既仔追,邊會睇到你丫

收手啦,世界唔同,俾你食到你只會拖累佢
呢個世界冇咁多童話故事,十零歲由細玩到大都仲有可能,而家先出現的就唔好FF
嚴重建議樓主需要睇下心理或者精神科醫生, FF呢樣野係人之常情, 但係你已經有少少控制唔到自己(其實你個腦裏面應該諗緊如果我點點點我都得啦), 所以最好盡早求醫, 如果再偏激落去成為痴線嘅機會十分之高.
睇埋樓主嘅回覆真係似Paranoid Personality Disorder, 真係搵醫生睇睇佢, 如果唔係再進一步衍生其他問題就難醫好多, 好影響你人生發展.
明明可以易d收科點解可以搞到中秋
試過幫佢剪頭髮,真人好靚,知書識禮,好好笑容,氣質一流,睇相入面影老咗。佢唔介意我地啲毒男撩佢傾計,所以我明白點解樓主會咁天真咁痴情
你學人串人?
直接約人出街啦 仲問
佢直接跟人尾上埋火車 仲po埋人ig
https://youtu.be/x8mFyqb9rAU

邊忽似?😱個樣氣質舉止談吐,正過麥明詩,可能各花入各眼啦。不過樓主英文咁7就好心收斂下啦,扮曬野用啲小學雞英文寫千字文俾佢 🤮🤮
上黎問就知你垃圾 仲要公開人地d相 廢物
樣not my cup of tea
不過牌面+條件+性格屌打99%人既
真係在座都應該無人襯得起
更何況垃圾樓主
靚到dum一聲
樓主最近點
同埋
佢地見識多過你 品味都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞