公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
咩名
siyuan?
原來係你 我當你係朋友你竟然想屌我
What’s wrong with you?
You’re a jerk get out of my face
我大波It’s none of your business
How dare you想同我拍拖Cut it out公屋仔
You have a lot of nerve
Don’t look at me like that變態佬
I wish I had never met you
想同我拍拖That’s the stupidest thing I’ve ever heard
個女仔平時洗費好大,樓主應該好快負擔唔到,都係搵返個背景差唔多架啦

利申:同佢同一間大學

好彩條女外國讀書應該唔用連登: 佢唔用唔等於佢啲朋友唔用
字都唔撚識打仲話大學生
你做雞架喎
希望你假膠
如果唔係接受現實啦 你知唔知劍橋幾難入呀
中大連港大都比唔上 仲話同lv
人地成身加埋分分鐘等於你成年人工
不過有可能佢真係鍾意窮撚 機會仲難中過六合彩囉
Send比佢 話有個公屋仔係網上post佢對波出黎
睇樓主點算
睇嚟樓主po嘅圖,再睇埋佢講啲嘢已經feel到成陣精味攻入鼻
條女咁正 你又冧 加上睇你講嘢又毒毒地 好易出事
其實唔係諗諗下似借刀
點會合照姐你有冇見過啲人着到咁樣去Starbucks 再睇下啲背景就知
要大波同樣ok 大陸大撚把 搵你份好供包兩個都冇問題 唔好搞呢個女仔啦
有幾好 比你四五萬一個月 你要做十年唔飲唔食先買到樓呀7頭
樓主宜家可以唔洗返starbucks,安心搵好供喇
我就係尊重人地私隱先唔公開。其實佢都唔識中文,所以我先擺上連登。我都係想聽下意見,唔洗搞到人啦。
食完先講
嘩 有聲
教精你 你而家最好同個女仔講你開左呢個post
到時佢自己發現到 你連朋友都冇得做
好似佢咁叻既女仔 通常都鍾意人坦白
直接啲講鍾意佢對波 佢未必會對你反感
錢都冇點養人哋
害撚咗佢咋 要人同你捱窮咩
咁你又post人地d相出黎
7/10

繼續努力
叫人哋養返你轉頭好唔好?
公屋仔重刷啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞