公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
希望女事主報警 為民除害
樓主正垃圾!暗咩戀!人生無咁撚多時間比你演內心戲。鍾意人就去姦佢,係咁姦佢,姦到佢覺得人生意義就係比你姦。
其實佢有仔,不過佢前幾日delete 啲相,我先開始以為有機會。不過依家睇嚟冇機喇,希望女方唔介意做下朋友。不過佢男朋友都唔靚仔,可能幾有錢。總之多謝大家提醒,呢啲機會不屬於我的。
笑撚死 笑人唔靚仔 跟住就估人地有錢
唔比人地好有才華 不過你呢啲公屋仔個腦剩係識分有冇錢同靚唔靚仔 才華既野你撚識咩

再到佢話自己個樣比個男仔好真係笑左出聲 先莫講話事實係點,佢講得呢句仲要話個男仔可能幾有錢,唔止侮辱自己,仲侮辱埋條女覺得佢係幾咁膚淺
識得嘅香港劍橋都好一般
識何鴻燊個仔之前條女

ok la 未做佢條女之前好樣d
搞到咁大單野 好撚正
屌 真係笑撚左 好明顯樓主係果啲好恐怖無朋友既毒撚黎 咁多前例仲上連登咁認真
濛仔識好多人
又改名
一陣樓主會唔會媾唔到成恨?
樓主有咩資格話人貪錢
你咪又係貪佢大波,名校,有家底
樓主琴日又話表白既
結果係點
另一個post俾我u啲fd認到呀屌 改到都唔知改乜鳩
屌你老母 拜金死臭鳩
港男真係日日都想不勞而獲
完全無打算自己努力 靠自己
死撚左佢啦
我冇諗過拜佢嘅金囉,痴線,佢都係中產啫
有冇人起到樓主底?
想睇樓主有幾靚仔
痴線 一開始擺人相上來已經on9
中你老母產
人地謙虛咁講你就信到十足十

你一係就無乜點同人溝通
一係就eq低到仆街

你試吓企起人地角度諗野

唔通佢會同你講 我好撚叻好撚有錢 讀劍橋數學系 你d公屋仔同我收皮咁啊

佢比晒面你 唔該你唔尊重人都尊重吓自己

溝唔溝真係無乜所謂 但係唔好做埋d變態野

又跟蹤又post人相 不過你都唔會覺得自己變態架啦
起到樓主底未
同佢比你直頭係窮啊,你唔好咁痴線啦
一開頭都以為樓主假膠 點知

樓主安份啲啦 睇你user no.就估你係因為咁樣先開連登ac 都係唔好繼續發夢啦二十萬後既用戶

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞