公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
中哂
罵醒樓主就啱
想提高社會地位 你識咩

可能條女睇中佢夠真心
你諗法無錯 係太天真姐
當事人表示樓主曾經由Starbucks跟蹤她至沙田Citysuper, 並送贈一支原子筆作“見面禮”。

當事人對此事歷歷在目,清楚知道樓主系邊個;想藉此comment表達「你溝我無所謂,但煩請唔好用啲咁毒嘅方法黎騷擾我。下次再喺Starbucks見到你,我就會不留情面起你底,將閣下嘅柒事公諸於世,好讓令尊令堂教育好色孩兒。」

利申:當事人、其朋友及知情人士同仁鞠躬,敬祝樓主早日康復、覓得真愛、死撚左條心佢

上海街都好多大波妹, 唔會介意樓主係咪公屋仔 有錢就得
我覺得任何人都係
所以樓主唔好ff
等下世啦
咁都叫大波
樓豬成世未見過波?
1.好撚靚仔

無其他方法 人地都上到大學已經唔係單純講feel
住得係香港除非睇寫真,如果唔係平時無可能見到咁好嘅波,而且我唔係淨係鐘意佢身材,我鍾意佢擁有好多我身邊女性朋友都冇嘅特質:性感、自信、開朗friendly etc.
樓主喺大埔starfuck做?
你會去想溝人先好笑
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦⋯⋯
大埔火車站跟到沙田citysuper?
撐樓主
不過自信都要建基於你有優越過人既地方,你自問有冇先
係佢眼中你同其他公屋仔既分別係咩?甚至你有冇優越過有錢仔既地方?
樓豬回應下
人地女仔就俾你害到起底貼上連登
你有冇勇氣自貼澄清先?
如果連咁都做唔到,算啦,深潛啦
分分鐘你都有女,見人大波想呃蝦條姐
咁呀死喇
人哋嘅性感自信開朗friendly冇預過擺上連登去公審
你咁樣咪仲搞到人哋老尷同覺得你恐怖?
如果係真 樓主都幾痴線

想問樓主 點解送支原子筆比人咁cheap

做咩唔送starbuck杯 員工唔係有優惠咩
真心覺得樓主好猥瑣核突 明明focus on人地個胸 跟住話欣賞佢開朗 friendly
人唔笑狗都吠啦
我冇公開佢任何資料,係神通廣大嘅把打擺上嚟嘅
你放左人地個樣上黎
無啊,我crop 左個樣,係D巴打唔知點揾到跟住po 出嚟
見到個胸就知邊個啦
利申:食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞