公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
學佢話齋,你其實反省下自己,重新出發,你可以做返個正常人
條女d英文真係好撚勁
5**係咪就係呢個level
其實明眼人都睇得出條女係根本唔想同你有任何瓜葛
連fd都唔想做,野都唔想講多句
不過人地都比曬落台階你啦
樓主依家竟然仲怪鳩條女
有錢咩都有
嘩原來仲未完
雖然係幾好笑,我都好想睇下你仲可以點樣柒落去,但真係夠啦

同你一樣身為男人,真係睇到好尷尬
你係度完美地演繹緊咩叫做"柒到無眼睇"
佢都唔知自己有問題 甚至唔覺自己有問題 佢連最基本簡單既兩個陌生人點樣走埋一齊認識大家都搞錯哂 我甚至覺得佢係偏向幻想世界/自己係可以好似漫畫咁突然間因爲一支筆 一杯咖啡而認識大家繼而一齊咁樣
五星星加混血加外國讀書加有錢家庭就係呢個層次
樓主心諗:咁努力都只係溝返一般港女,咁不如繼續幻想可以溝到超高質女啦
屌你好肉酸呀
Please stop creating new
accounts to message me
Autism
Asperger唔會on9到咁
女事主真係一個Scholar+好有風度
然後仲要比樓主呢條變態毒L
屌話無風度扮曬野喎
你老母
家陣你個腦係咪裝屎架
都係果句
真係要搞鳩你既一早玩到你謝啦
所謂欲加之罪何患無辭
啲女係要惡毒既話
連你正正常常表個白
都未必可以全身而退啦
仲有咁多時間比你丫茲丫左咩
宜家扮曬野
撻低左都想喇翻揸沙既
係你呀
樓主
串你老母咩 有問題嗰個係你呀公屋仔
人地俾晒位你走你都仲係一舊飯咁
放棄啦,完全唔同世界嘅人,就算呢刻有 feel 同 impluse 令你地走埋一齊,最後都係會散。

個生活 level 唔係剩係佢,重有佢啲家族嘅人。
最慘又唔係高到真係Savant果種
如果唔係一早拎左獎學金去左劍橋啦
樓主你既做人處事,理解能力,自知能力(非金錢上,係你修養上)方式真係令我佩服,深感你住公屋其實唔係一個大問題,係你人父母對自己小孩培養價值觀同教養方面錯曬。

唔望你可以係呢件事上修正你做人既價值觀,但望你可以出黎社會時做返個有用既人啦!

利申:細個時窮,而家取左個老婆係中產家庭,外國留學返黎。
on9思維
叫做好平庸既大學生水準
但對住人地母語咁 真係有啲相形見絀
究竟係咪連登令到樓主精神有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞