公屋仔點樣可以高攀名校大波妹

716 回覆
77 Like 1724 Dislike
鋼筆都唔好用,我都係好心見佢啲筆無墨先俾佢我枝筆。枝原子筆係我最心愛最好用,係一份心意,個女仔都同我講 thank you。放過我啦
多謝樓主 又多條女可以j
到今日你都仲覺得一句多謝係等於有好感
直接技術性擊倒sosad
樓主北上叫雞算啦
呢個case而論
家庭月入應該講緊幾球到幾十球啦
鳩完未?
宜家連content farm/八卦雜誌都轉載呢單野當新聞果陣
係咪真係要人起鳩你底先識得收皮?
我冇咁諗,我只係話佢有解我嘅心意,唔會好似大家咁樣去評論禮物平定貴。

到呢一刻
我覺得樓主真係無藥可救
不如推到1001鎖帖算
公屋垃圾真係冇撚得救
價值觀就係有問題
做左廿幾年人已經唔會由其他人改變到

不過唔完錯係樓主既問題
錯就錯在佢老豆老母生左佢出黎又唔識教下個仔正確評價同定位自己係依個社會既地位同價值
其實依家諗番起條女好鬼串,扮曬野。

香港人勢利先覺得佢好人而我係衰人
仲未完架原來 你仲要自己又推post 你又何苦呢樓主
唔係個level既人
你永遠都埋唔到堆
就算對你nice都無可能架你知道嗎 果然拜金臭鳩唔單止條件差 仲好撚柒天真
肉便器咋你
樓主你係咪有asperger定autism
樓主希望你行出你屋企 去了解下唔同既人有點樣既做人做事處事方式 技巧等 學習同時諗下自己係咩人 應該點做人同咩心態做人 你諗下最初你係呢件事上面你做錯啲咩 邊度錯 點解錯 其實成件事可以係無錯架 一知人想識另一個人又好 想同另一個人一齊又好 無錯架 錯係錯在你個腦唔知諗咩 你覺得自己襯得起人得 無錯 但問題唔係你想 你覺得就係架嘛 你依家最大問題/其中一個問題係 個世界好似得你一個/以你為主咁 衰啲講你仲衰過毒撚 毒撚起碼自己知自己事
個女仔好有教養好大方
其實依家諗番起條女好鬼串,扮曬野。
香港人勢利先覺得佢好人而我係衰人

呢個世界 冇人係有責任要對你好
老奉要做你朋友㗎

其實佢答得好得體又真誠
呢個女仔你開壞左個頭
一世都冇可能啲friend㗎啦

作為一個wake up call
你認真諗下自己衰乜嘢 好好地改變下自己
你都仲後生 有十年八載時間畀你慢慢執

利申:以前都係咁 用咗好幾年執番正自己
自己冇賣點冇特色冇興趣 就去搵返啲返嚟 執下個樣 執下個身材 講嘢健談少少 學啲pick up lines
然後你就有機會溝到一般港女
仲煩緊人 屌你老母人地答得咁得體就完場啦,自信毒撚真係好可怕
報警啦屌
認真,樓主你可能要睇下精神科。你嘅諗法同行為已經超越左普通人接受嘅範圍。

自戀型人格疾患 (英語:Narcissistic personality disorder, 簡稱為 NPD)是一種永久性的人格疾患。患者往往會過度誇大強化自我的重要性,過度渴求別人的讚賞,缺乏同理他人行為的能力。
對,浪費時間,得個吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞