[UOWCHK/CCCU] 伍倫貢書院/城大專上學院2018新生入門攻略-2

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
我通常都係喺ATM做Payment
係咪都係mt present report同final?
唔知依加仲係咪咁分配
我覺得最煩係report 睇你有無勁人carry
present其次 佔得10% 唔係求a plus唔駛花好多時間
final 60%先最重要 主要背熟d slides 嗰時無乜點俾tips就好多範圍 睇你鐘唔鐘意背嘢
使唔使計數?同埋啲野難唔難記
唔駛計 難唔難記睇你興趣同能力 鐘意就容易入腦
感激 到時讀唔識嘅搵你carry下
有無人打算join sing con
你認真麼?
其實我可唔可以Claim返Credit?
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=6342372&page=1
因為d資料都係當年2016年我係AC2 好似係2樓d空枱自己一個溫溫下書無聊花左幾個鐘搵資料整合出黎既
我係本部既資訊當中參考左HKCC個post整Q&A,再完善同埋搵高登卜直巴打提供既資料整埋德福分部既資訊。
我淨係希望以後開post都比返credit我高登個名Footguards(來自Totalwar the empire 英軍Wlite troops)或者連登名 而唔係比左d唔知咩人。始終都係我心血黎。
新生特別係PAM既都可以留TG問我問題,我好樂意幫師弟妹解答
我係CCCU PAM 2017年既畢業生而家係Cu讀緊
如果有幸能出到第3個Po我合幫你補返Credit落去🌞
係咪要同city u 既比
二奶就別去了,免得被人恥笑,認真
有冇ISD 嘅師兄
ISD year2 嘅elective 有咩推介
通常都遲,6104班八公八婆做野好慢
出學費單就快到火箭
搞grant loan就慢到烏龜
叫人情何以堪
2月14真掃興,份大禮驚喜到爆
單身過都算了,仲要整張單助興,仆佢個乖
班撚樣可唔可以爽手啲
越吹越hea,班友on9
態度愈來愈差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞