[UOWCHK/CCCU] 伍倫貢書院/城大專上學院2018新生入門攻略-2

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
所以今個禮拜嘅T都應該唔洗上?
其實理論係唔使上,但係如果佢冇send email俾你話唔使嘅話你都要照上

好似係
唔該ching
緊張
返去儲下Attendance,如果之後想走堂既話自己計下幾多Quota可以走,總之過左一定既百分比就 下午再來啦/搵Programme Leader or 教您個個Tutor/Lecturer 求情
好熱鬧。。。
想問下d科後面寫credits 0同credits3有乜分別?
記起2年前又係on99咁黎讀 到依家上返city
時間真係好快過
肯付出就有收獲 yr2盡早準備nonju 啲嘢啦
唔好屌我

邊個位食煙近啲
緣份到了,自然搵到好Groupmate
唔緊要 總會搵到組員嘅
加油
今日睇返時間表發現多咗兩堂,搞到今日趕唔切返學,oday都冇去 想問巴打邊到dl個file同點連到學校一printer
啲GE撞曬想REG科嘅時間 大佬唔好咁搞我啦
如果真係REG唔到個幾科 同professor講會唔會有機會比轉tutor時間架
Yr1 CGPA都有3.5 唔想博SEM B chur到死 到底有無可能搵到科岩時間
等緊上堂 好孤獨 利申德福
1點
想問locker要點申請
上年係General office會擺個notice
寫住個網址嘅
你上網入個條link申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞