[LingU] 嶺南大學討論區 (14) 關門大吉

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
入嶺大悔終身 OU恆大更稱心
點解要害人
朋友
咁我放定係b3做水泡?
想入仲擺B?
Combined Cert Best 5 17想讀文科係咪點都冇機?
冇機
因為唔太想讀商科
本身諗住咁樣排
A1 JS7300 Lingu socsci
A2 JS7802 LingU philo
A3 JS7216 Lingu bba risk and insurance management

而家諗住放呢科
A1 JS7300 Lingu socsci
A2 JS7123 環球博雅教育
A3 JS7802 LingU philo
有冇機
plan a啦, A2 3個次序再諗諗佢 ,bba科好d
咁定係踢走socsci
兩年前都入唔到
今年應該都機會不大
環球博雅教育我估佢唔收
唔係講明旗艦課程?好似同埋一定要面試先會考慮
A3擺bba啦,多位啲
Ba in chinese best5+weighting 個lower係26.5 median27
計完自己weighting得25.5 放唔放a2博好?
但我見佢bba放band b都得
想請教下各位
Best 5 18分
43244(中史)3(VA)
有冇機會入到文化研究
打算appeal中文同LS!
18真係機會唔大
唔好咁樂觀
Best5 19 332544
A1 嶺南哲學
A2 文化研究
有冇機
唔該各位!
小弟都係best 5 19入philo 今年應該冇乜大問題
434443 hst geo

A1 social science
A2 bba

想問下大唔大機會入到
有20會穩陣啲 但19都仲有機會嘅
上年廿分擺band D入咗嚟
所以唔洗太擔心差一分入唔入到之類
嶺南乜人都收
博雅教育
聽日3點開始改選 求幫拖
432544 best5 20(中國文學、地理)
A1:cu 宗研 js4109
A2:lingu translation js7204 計完weighting我高過median0.5分 但呢科收少人 得39
A3:lingu philosophy js7802 呢科岩岩hi到lower 23
各位lingu 巴打點睇 諗緊排唔排埋lingu ba in chinese 佢lower 26.5 我weighting 完25.5 有冇巴打可以share下當年幾分入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞