[LingU] 嶺南大學討論區 (14) 關門大吉

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
想問有無人報左WONE overseas internship去巴塞?聽人講個programme好垃圾係咪真
Ssc d overseas internship program 除左迪士尼,其餘都係伏伏地

尤其上次去澳洲打工嗰個,deadline extend左好多次。一睇就知無人報
岩呀扣完subsidy 都好貴,但迪士尼果個fail左又好想去overseas internship
迪士尼下年再apply啦!
呢個真心正!
無機啦今年year 3啦
Sad
有無人試過連續兩個sem probation?
係咪已經俾人踢左出校定係最後成功挽救到
同問
聽聞幾個月後會開多三個lab
聽聞LCE 1020 考試錄音有事
直接冇左5題既答案
屌 我仲以為我聽漏咗
後尾有冇講點處理?
利申早走咗
睇announcement 啦有講
屌未交hall留位$
有冇人去summer exchange
星期四係諮詢日喎
想問上年BBA最低收幾多分?同埋會唔會好關啲「加權數」事?

利申:讀過一年垃圾degree,但發現好on9 所以quit左出嚟,今年retake過dse搏入八大
想問上年BBA最低收幾多分?同埋會唔會好關啲「加權數」事?

利申:讀過一年垃圾degree,但發現唔啱自己讀所以quit左出嚟,今年retake過dse搏入八大
唔該師兄!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞