[LingU] 嶺南大學討論區 (14) 關門大吉

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
有無人知幾時可以轉sem2 ttb?
有,但應該係畀Asso/High Dip同學用
求放bus2202同bus2206嘅section2
真係得?
lcc可能會無但lce好大機會有,因為year1 sem1係一定要讀,同埋好多second round入嘅都會reg唔到
你同佢講完佢會集齊唒啲人開啲八半或者夜晚五六點嘅堂,因為佢要肯定你有書讀
不過我唔係好記得係去ssc定registry搞,你地自己去問下
想要eng2020-13
到底service learning course 係點reg? Reg day嗰時reg埋嘅? 但我見佢寫9月10-11係Reg service learning course
明白
其實有冇得reg 2nd sem d 科?advisor 話有但係禁add drop 冇

利申:第3輪入唔啱時間reg得12credit 要sem2 reg 返18credit
同我一樣 ching咩科
BBA
registry網有一個service learning course list,你reg咗果D科就有,10-11係S-L個site度要再reg多次,同埋會有個類似服務前問卷咁嘅嘢,你開始讀個course就會頭tutor同你講解
留意翻2nd sem add drop係喺一月先開始
有冇呵住
但係啱啱過左hall o 乜人都唔識 仲要未見過roommate
我都冇
想問下有無人知轉common core section/tutorial 條email link係咩?
想問下冇讀過法文可唔可以唔讀beginner level,
直接讀有credit嘅法文course
世界變 Add Drop period 啲post仲推得快過Reporting day
大家都係讀書乖寶寶
但係如果你乜都唔識小心入到去比人屈機
唉而家得12cre唔知點算 唯有是但搵科讀
求放bus 2107 setion 1/2/5
我可以請食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞