其實要證實有無鬼好簡單,點解咁多年都做唔到?

259 回覆
1202 Like 34 Dislike
呢個post並唔係斟酌有無鬼,而係如何證實

好多自稱有陰陽眼,只要搵幾個有陰陽眼既眼一齊異口同聲講出邊個位置有鬼...形容下

技術上又唔難做,點解咁2018都未有人做到呢?
算啦
真係有鬼既話中國滅左國好耐
成撚日得罪人
我諗佢地睇到既鬼應該一樣外表掛

拿 掟第1個去一個地方 唔比拎電話,話我聽有幾多隻鬼,著咩衫

返黎,

之後放第2個入去,睇下係咪一樣
我建議樓主可以開返一個tg gp
入邊加哂一d自稱有陰陽眼巴絲
再約佢地出黎做實驗
最後你將實驗巴影片同結果post出黎
咁黎緊嗰屆既諾貝爾獎應該會有你份
我建議樓主可以開返一個tg gp
入邊加哂一d自稱有陰陽眼巴絲
再約佢地出黎做實驗
最後你將實驗影片同結果post出黎
咁黎緊嗰屆既諾貝爾獎應該會有你份
幾好喎 但我自己好撚驚鬼咁點搞?
再用朱古力射落去咁就可以証明到有冇鬼
屌你呢個就好撚膠啦
其實好簡單
等睇樓主點證實, 點驗證

呢句野唔係咁易講, 要真係做到先敢講

無話你錯,
科學從來都係經過反覆驗多次證同舉證
態度正確

但唔係隨口講咁易

btw 唔信有鬼存在
唔係話無
外國有通靈節目做過
Viutv都試過

班陰陽人最後咪就係互相證明大家係錯囉
通常有陰陽眼既人睇到既鬼個個人都唔同,因為其實唔係真係對肉眼睇到,而係鬼既影像直接投射係有“陰陽眼”人既腦部,應該有個接收器官係比其他正常人既發達,但都有分發達程度,所以就算有陰陽眼既人有d只係睇到一pat野,有d會睇到實體。

利申:好似係
有咩?邊個節目?
其實我都有諗過
如果睇到既會因人唔同, 顔色唔同
咁其實我望到真人有手有腳
咁其他人望同一個人類時, 會唔會係外觀無左對手既

好似相對論咁解
ViuTV玩過
世界上有千千萬萬個自稱陰陽眼,你唔比999萬個假,1 個真?都唔scientific 好易比人駁
會互屌對方呃神騙鬼
咁將所有有陰陽眼既人攞去做個腦掃描

Control group係無陰陽眼既人

得唔得呢?
你而句嘢就真係好唔科學啦
有個說法鬼唔係用肉眼去睇
而係一種模糊嘅感覺
所以冇得證實
寧願信有外星人都唔信有鬼神
班友會話每個人睇到嘅野都唔同因為每個人個''channel''唔同
同佢地講都哂氣

如果陰陽眼人士係拜神信教嘅 講大話會落地獄架
好似話其實好多唔同空間,所以每個人睇到唔同既野
點解陰陽眼啲人會信 而班細路話自己有寫輪眼又冇人信?
邊個節目?

根本潘紹聰有心試探嘅話 每次send 圖比高靈人士或者出外景靈探 分開哂佢地 完全唔講背景資料 逐個細細聲問就得

我就覺得佢有做過 出到黎唔夾口供 無理由拆自己招牌架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞