香港外流球員討論區(8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
大龍鳳
有大陸背景贊助既球會都信唔過
Cls 咁即係點?

宜家揚晒出嚟冇得唔俾啦下話?
我以一個局外人身份理性闡述一下各方講法。

卓耀國:基亞索早前已向香港足總索取轉會紙,香港足總職業今早回覆查詢,稱已詢問流浪提供轉會紙,但未有回覆。

李輝立:截至今日為止,從未收過任何海外球會或足總要求索取卓耀國國際轉會紙。
咁睇落基亞索同香港係足總有做野,有問垃垃攞轉會紙

咁點解喺足總話有問流浪嘅情況下,垃垃都係話冇收過要求呢
垃垃
Fb group 班友大部分都認為係基亞索有問題

宜家都唔知信邊個好
基亞索係有問題, 咁遲先拎轉會紙
可能見visa都未有 咪遲遲唔拎
瑞士意大利佬慢手慢腳
明眀啲野唔係球員本人決定到都有得屌
仲有人心術不正,利用屬於球迷既group亂用詞彙引導讀者掀動球迷情緒
係咪mk聰亂用translator搞到人哋以為國係留返喺香港呀
係咪就係冇轉會紙先搞唔到visa
歐陽耀冲經理人Edison表示,其公司正申請國際足協經理人牌照。若香港球員有興趣到外國踢波,不妨聯絡他們。
其實係咪A話要B出咗張嘢先肯出張嘢,B又要C出咗張嘢先肯出張嘢,C又要A出咗張嘢先肯出張嘢
流浪:你冇VISA我點解要出轉會紙比你
牙國:你唔出轉會紙我點整VISA
本公司加拿大高級職員在
昨晚與美國隊長邁克爾布拉德利談了一下健晃曾維托斯。
這就是他告訴本公司的內容:“這個男孩體型很好,他的比賽風格很有可能成為下一個Sergio Busquets。”
“他的傳球和補位,轉方向非常好,他在歐洲或北美聯盟中應該非常出色。”
有資格成為高組別的一員。
全能晃
道光
自吞
I feel lonely lonely
Momay Momay Chan
5 mins
缺席操練9日後,香港第二勤奮務實球員辛祖同領導會面後今日復操,喺Sindonews嘅報道引述佢今日嘅說話...

「我同大佬傾完計,問題已解決,可以返嚟我好開心。」見大佬原因始於冇提及。

而下午PSM對乙組球隊Sultan Jaya嘅一場友賽佢有喺下半場上陣,完場前錯過一次黄金機會,雖然PSM大炒3比0,但佢冇咩表現,有球迷喺看台嗌換佢出去。

而辛祖嘅問題已經解決,現時要解決嘅就係要同隊波盡快夾熟因為時間無多,今場佢同拍檔安杜嘅表現教練Robert都唔太滿意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞