香港外流球員討論區(8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
鬼有,仲係台仔post
不反基亞索了
羅神
不過League 1同u23比賽時間唔會就國際賽檔期,港隊唔係成日踢未必值得放棄個邊賽事
算9數
佢落左山就愈嚟愈廢
你唔會明白大陸球會點諗架啦
Momay Momay Chan
16 mins
現時香港外流兵唯一南下代表辛祖已經有9日冇喺PSM望加錫現身訓練,佢現時人在望加鍚,但堅持要見最高領導sendiri先,究竟咩事要見到大佬先講得?但肯定,一定唔係問KFC珍寶套餐有冇折扣優惠啦,佢至今仲未講出嚟,不過佢已經錯過一場友賽,教練Robert指要了解辛祖究竟咩原因唔肯歸隊練習,如果原因唔可以接受可能會向佢作出罰款。

至於領導做乜唔見香港球星?內文提到佢去咗沙特阿拉伯嘅麥加Hajj緊,即係朝覲,想知呢一位勤奮又務實嘅香港球星究竟遇到啲咩事要拒絕練習,等領導Hajj完就有答案。
現時香港外流兵唯一南下代表辛祖已經有9日冇喺PSM望加錫現身訓練,佢現時人在望加鍚,但堅持要見最高領導sendiri先,究竟咩事要見到大佬先講得?但肯定,一定唔係問KFC珍寶套餐有冇折扣優惠啦,佢至今仲未講出嚟,不過佢已經錯過一場友賽,教練Robert指要了解辛祖究竟咩原因唔肯歸隊練習,如果原因唔可以接受可能會向佢作出罰款。

至於領導做乜唔見香港球星?內文提到佢去咗沙特阿拉伯嘅麥加Hajj緊,即係朝覲,想知呢一位勤奮又務實嘅香港球星究竟遇到啲咩事要拒絕練習,等領導Hajj完就有答案。

Link
https://www.indosport.com/sepakbola/amp/20180904/sandro-mangkir-latihan-pelatih-psm-kehabisan-akal

From 13哥fb
罰佢就岩啦. 又話自己勤力有紀律 但又唔練波
都係
大賽就
2019年好似世界杯外圍賽亞洲區開始踢
到時希望佢可以建功
如果有哂證就操啦, 搞咁多野做乜
13哥d文筆真係好撚抵死
LIHKG討論區->?
乜佢都係邪教徒咩
由一個post外流去另一個post
講緊望加錫老細
今日仲見到佢開post
吹奏香港跳馬金牌

等睇辛祖被炒
炒就炒硬 新黎報到咁撚多事 以為自己球星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞