香港外流球員討論區(8)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
人哋喺科隆入好多波喎
言下之意你係咪想話中超>德甲
真本土球員,外援身形
腳下功夫/防守意識都尚且有得練
唔夠人高就真係無辦法
入波先有得帶eyemask
隊友冇供應俾佢囉

學上面咁講,如果佢踢全北,佢一定大把有得入
傷左?

漏左打tsun
辛祖應該因為缺席操練被罰款。
辛祖:
勤力過 捱罵過 如做錯
誰又會原諒我 懷念家中被窩
想去躲 這樣吃力 求甚麼
牛津聯主席好似係華人黎
叫Jum Wu
btw 請停止hey0羅曉聰
唔明Joel你條MK南狗做咩係咁狙擊你隊友
佢面皮咁厚 邊會hey0到
墓臭又加操
PSM領導Munafri返咗嚟望加錫,佢會處理兩個問題,一個係PSM拖欠全隊球員6場波獎金嘅問題,另一個就係辛祖問題,但肯定嘅係,辛祖因為搞掂證件下依然缺席操練而被罰款。

jpnn.com呢篇報道內容易消化值得一睇。

【PSM望加錫前鋒辛祖至今仍缺席訓練,因此,管理層確定了削減辛祖這位足球運動員的工資。

扣除工資是為了支付紀律處罰。

教練團隊和辛祖已經與PT PSM的首席執行官Munafri Arifuddin進行了溝通,會議於9月6日星期四舉行。

PSM教練羅伯特週三承認,最後他(辛祖)可以與Munafri Arifuddin進行交流。討論範圍包括支付全隊球員被拖欠的獎金和辛祖問題的解決方案,他仍然缺席訓練。

按計劃,管理層於9月6日星期四開始討論所有問題。 “我已經知道他(Munafri Arifuddin)回來了。我們週四(明天)與Appi(Munafri Arifuddin另稱呼)會面,”羅伯特說。

持荷蘭護照的教練(羅伯特)強調,從傑志前來的球員必須支付罰款,雖然球員反對。

“削減工資。在任何地方都適用,每個球員都會支付罰款,就像曼聯,車路械和其他球會一樣,”羅伯特解釋道。

然而,羅伯特堅持認為罰款不是針對他(辛祖),因為據他說他缺席的原因很明確需要處罰。

羅伯特也願意等待Appi隨時解決問題,儘管不得不犧牲與團隊的訓練。 “我不考慮那個,我需要和Appi說話。只有他能解決所有問題,”羅伯特保證地說。

與PSM一起玩了106分鐘的玩家(辛祖)也聲稱要與Appi進行溝通。 “我希望在此之後一切都可以完成,”他希望。

對於PSM目前正在扭曲的問題,媒體仍然難以聯繫Munafri Arifuddin本人。】
我又唔係mk又唔係南狗又唔係佢隊友又冇欺凌佢,你成句野我答以上皆非
自己on9,冇辦法
科隆賣佢豬仔佢條氣唔gur,佢呢種前鋒中超最受,睇下大連個黑鬼都入到波,佢會差過人地
曾健晃外流瑞典第四級球會Råslätts SK
對戰禾達
如果辛祖有基奧咁好態度
第一次聽到Cyk係南狗

袓爾離開咗南華幾多年
上個世紀既事
瑞典第四級聯賽入面仲細分左6個聯賽,每個聯賽14隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞