[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
點解個頭喺屋企
轉個頭落街俾人拮死

因為cut左game劇情
基本上係乃乃同屋企人傾完計之後
下定決心唔比男主追查殺人事件
所以就想去拆左男主個camera(唔記得左乃乃點知個cam不過game係有解到既)
點解俾人襲擊就應該下集會講啦

thx
我都醒番起啦就係川原

thx
我都醒番起啦就係川原

其實我覺得川原好慘
如果佢把口唔係講到咁絕
應該有機會得到乃乃ge肉體
發生咩事
冇玩game, 等睇劇情算。。

唔洗等,原作都係一堆屎
我情願當佢冇出過
c:h好睇得多

你話我知c:c除左係咁虐待d女主同整傻個男主之外仲做過d乜野?
唔劇透
隻game我最主要係覺得佢係做到個懸疑感出黎(文字etc)
起碼主線係會想一路咁玩落去(外加乃乃線)
同埋叫做大部分伏筆都收得番
我玩過既其他有DgamesD伏筆到最後都冇交代清楚
例如我個名果套作品解左大概八成左右only

至於CC個true end好唔好我唔評論啦
話好既就話男主做左個唯一可以做既決定
話唔好既就太虐冇咩意思
老實講我兩邊意見都冇所謂

除左死法好獵奇之外真係一頭霧水

BTW呢個POST竟然冇劇透 你班PK仔都幾守規矩

冇人睇咪冇劇透

其實男主最後都死得幾慘

9up

冇人睇咪冇劇透

呢套真係一劇透就唔洗睇
但係一傾就透晒
大陸仔漢化好似就出
睇完第三話rush得好快
不過睇得出銀鏈都已經係盡哂力
盡力令人係咁濃縮既時間之內都睇得明
大陸仔漢化好似就出

等官方

唔知官方中文版會唔會連埋s;g0一齊出
原來今日講左官方中文版會係3月30日出,睇佢個款都唔會有pc份

pc有都似要隔半年一年先出
啱啱留意到今集有一幕重要既咁快就show出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞