[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike

等官方

唔知官方中文版會唔會連埋s;g0一齊出

應該唔會 點會搶自己生意

我大膽預測c;c一完就S;g0 動畫製作消息發佈

等官方

唔知官方中文版會唔會連埋s;g0一齊出

應該唔會 點會搶自己生意

我大膽預測c;c一完就S;g0 動畫製作消息發佈

S;G0完就YU-NO呀麻
志倉想做D乜真係好易估
睇完第三話rush得好快
不過睇得出銀鏈都已經係盡哂力
盡力令人係咁濃縮既時間之內都睇得明

不過冇budget就係冇
勁多靜止畫
仲以為條女死撚左
仲以為條女死撚左

我想知會唔會做到禮物盒
飛到阿媽都唔認得
啱啱留意到今集有一幕重要既咁快就show出黎

有仔細睇就穿晒橋
有啲想打柒川原

其實後面佢好撚慘
啱啱玩完Game無耐
真係唔敢睇動畫 已經知道哂之後嘅劇情
好驚心臟負荷唔到
Chaos Child比起Chaos Head高質好多
可能Chaos Head男主一開始又廢又頹又宅咁 令我覺得無咁緊湊到個劇情
但係Chaos Child之後劇情真係會意想不到

利申 動畫OP好好聽
大陸漢化出左
啱啱玩完Game無耐
好驚心臟負荷唔到
可能Chaos Head男主一開始又廢又頹又宅咁 令我覺得無咁緊湊到個劇情

利申 動畫OP好好聽

有D真相幾易估 有D就真係估唔到既
大陸漢化出左

慘官方漢化仲未有

官方梗係未
3月底

有仔細睇就穿晒橋

梅原有份做脚本監修
有理由相信係佢想咁做既
啱啱玩完Game無耐
好驚心臟負荷唔到

利申 動畫OP好好聽

我都係等季尾差唔多完先一次過追
個感覺同Chaos Head好唔同

有仔細睇就穿晒橋

梅原有份做脚本監修
有理由相信係佢想咁做既

佢依家將好多提示收晒係畫面到
Btw,有冇人有睇官網林直孝d外傳
已經連續兩個星期玩鳩川原
啱啱玩完Game無耐
好驚心臟負荷唔到

利申 動畫OP好好聽

醫院粉毛cg 我果陣以為係梨深
如果你有玩ch 你都可能會咁諗
佢連dis sword都係手術台燈聯想出來
啱啱玩完Game無耐
好驚心臟負荷唔到

利申 動畫OP好好聽

醫院粉毛cg 我果陣以為係梨深
如果你有玩ch 你都可能會咁諗
佢連dis sword都係手術台燈聯想出來

你有玩過ch開頭估真相真係好易諗錯方向
套野係情強情弱方面真係玩得幾好

有仔細睇就穿晒橋

梅原有份做脚本監修
有理由相信係佢想咁做既

佢地想遲下解真相果時
觀眾會諗係wor一早有伏筆

認真一睇真係多到喊
集集都塞左唔少

有仔細睇就穿晒橋

梅原有份做脚本監修
有理由相信係佢想咁做既

件小丑真係可憐,一聽到佢要黎嚇到即刻彈返落樓下
嗰個川原真係好撚煩,明明係佢自己叫人去又賴鳩人
咁撚把炮咪自己去囉屌
狗公MODE開撚左就谷精上腦咁
抵佢溝唔到女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞