[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
我覺得 未接觸過既人唔洗先入為主覺得要睇過前作先
唔好比咁多障礙自己
其實當獨立作睇 個人會開心好多

利申:我就係咁
我覺得 未接觸過既人唔洗先入為主覺得要睇過前作先
唔好比咁多障礙自己
其實當獨立作睇 個人會開心好多

利申:我就係咁

diu

反屌
話時話
Cc 最後有無出pc版
話時話
Cc 最後有無出pc版

nyaa有seed
話時話
Cc 最後有無出pc版

nyaa有seed

屌,直接補game 先
當年唔夠愛去買主機玩哩隻仆街game
話時話
Cc 最後有無出pc版

nyaa有seed

屌,直接補game 先

ch人設真係好正 不過動畫太1999 但係冇時間煲game

ch同㏄都係同一個畫師設計

CH 人設滿分

CH 人設滿分

最鍾意三住個mk頭

CH 人設滿分

最鍾意三住個mk頭

D 耳環勁好丁
OPED都幾好聽
OPED都幾好聽

Find the blue?
OPED都幾好聽

Find the blue?

C;C果2首
睇完第一話, 唔睇好, 感覺會同CH 一樣下場, 特別係CC係有需要做埋女角線..

去旅館係game 既恐怖感係動畫一D 都感覺唔到

不過本身隻game 既設計真係好難去動畫化

0話, CH 回顧係有需要, 因為西條招己同一堆妄想setting, noah 都會係CC 用返, 當然serve返fans 都係一個重要考慮困素
睇完第一話, 唔睇好, 感覺會同CH 一樣下場, 特別係CC係有需要做埋女角線..

去旅館係game 既恐怖感係動畫一D 都感覺唔到

不過本身隻game 既設計真係好難去動畫化

0話, CH 回顧係有需要, 因為西條招己同一堆妄想setting, noah 都會係CC 用返, 當然serve返fans 都係一個重要考慮困素

一開頭C;C公佈 宣傳 仲以為係唔繼承S;G R;N
以蒼井線ending 寫落去
睇左bilibili實況ch noah第一集
梨深出場同以前玩過少少棄左坑既ch唔同左

無印根本係垃圾來

C;H NOAH 角色線係贏晒另外3作
佢真正做到每條角色線都有一定意義
解到一D野俾你聽
除左F.E.S 不過如果你鐘意電波會睇得幾開心咁解

S;G 鳩撚到震ge菲莉絲同人妖線

nyaa有seed

屌,直接補game 先

搵唔到粒seed

無印根本係垃圾來

解到一D野俾你聽

lukako孕線幾震撼

無印根本係垃圾來

解到一D野俾你聽

lukako孕線幾震撼

點解我玩psp 隻Noah 無哩d角色線?

無印根本係垃圾來

解到一D野俾你聽

lukako孕線幾震撼

點解我玩psp 隻Noah 無哩d角色線?

點會冇,你玩完第一個END就算冇入TE?
唔係要入角色線要由頭跑過共通線咁濟咁ON9冇理由唔記得
不過PSP同PS3隻NOAH都係垃圾和諧版黎,重玩既玩PSV隻DUAL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞