[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
chaos head續集?

算係.....掛

R;N 都係 C;H 續集 同一啖科技
但睇完R;N 再睇番C;H 會問

明明 當年真島豪已經有能力整到海翔識 固有時制御
呢班半桶水Chaos Child 到底有咩存在意義

呢招當年睇真係好屈機
而且仲以為會有好大既發展
點知都係冇
點解我套套睇哂都好似唔明大家講緊咩

因為C;H 同 R;N 動畫睇來都係晒時間
斬左太多野走 搞到成套劇都1999咁
唔明先正常

12集 呢鋪真係大撚鑊
點解我套套睇哂都好似唔明大家講緊咩

唔明先正常

RN個劇本本身就麻麻

GAME 好平淡
但就係寫得好少少ge段落都被動畫斬晒

唔明先正常

RN個劇本本身就麻麻

GAME 好平淡
但就係寫得好少少ge段落都被動畫斬晒

但係 我我覺得唔係有sg在前既包袱
呢套野其實都算合格啦

呢招當年睇真係好屈機
而且仲以為會有好大既發展
點知都係冇

最後果場機械人對戰 值得搵番game 錄影來睇

個戰術鋪排做得幾好
對面完全係屈左機 但係用計謀打贏

動畫改到好鳩 press to win

但係 我我覺得唔係有sg在前既包袱
呢套野其實都算合格啦

動畫係垃圾

而且係有晒一手好牌都做出一套垃圾
所以點解我睇死社長C;C 實爛到仆街

唔做2季 銀拎 林直孝插手寫動畫ending 俾我一個唔爛ge理由
等聽日收工先睇
chaos head續集?

chaos head要睇兩次先明講乜

你浪費左好多人生

個陣蠢呀 又Gag唔到講啲乜
飛得好撚97快
究竟邊套係親生仔 邊套係野仔
我睇唔透
仲要重制c;h
證明第一季有幾黑歷史
以前玩過chaos;head 原作
除左人設同歌唔差外真係覺得好普通

S;G太神以致之後既ADV系列作都超越唔到
所以志倉仲一直食緊S;G 條水

Sg呢d科幻野係咩人都岩睇
又有煽情位
睇左第一集...對於未玩game既我黎講
覺得個氣氛算做得唔錯

每個人都一定有d暗湧係身
b站睇彈幕估唔到又有部分人満意wor
見到識郁既有村已經好滿足
美中不足係冇左敲門
b站睇彈幕估唔到又有部分人満意wor

個個一開波已經打定輸數
見第一集竟然冇咩大暴走已經感到安慰啦
見到識郁既有村已經好滿足
美中不足係冇左敲門

冇左敲門點估真兇
第0話同睇完漫畫版一樣,完全唔知啲行動原因同目的

衰人想做實驗 試用超技術
好人要阻止佢地

又有煽情位

石頭門根本過譽,GAME黎講呢套好玩D

又有煽情位

D節奏快過前3作好多
亦都真係好做到追查獵奇殺人事件果種壓迫感
由開GAME 到破normal end都冇氣抖

又有煽情位

D節奏快過前3作好多
亦都真係好做到追查獵奇殺人事件果種壓迫感
由開GAME 到破normal end都冇氣抖

YES,舉個例推薦人睇石頭門通常要叫人捱左前半就好睇
呢套做得靚靚仔仔既話根本唔需要叫人捱,比第1集佢睇就自動波睇埋2345集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞