[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
成條乃乃線 直接自爆收皮
原本有段係有村用能力去確定乃乃冇講大話

C;H S;G 同 R;N 伏筆睇來都係直接斬
MIO把劍直接鬼隱
推理直頭冇晒

ガンヴァレル最終話伏筆又冇撚埋

雖然幫唔到D咩
但既然係咁少集數咁rush既
點解一開頭要哂一集remake c;h
仲要remake完D冇睇過既依然係唔明

因為要俾宮崎羽衣出場
成條乃乃線 直接自爆收皮
原本有段係有村用能力去確定乃乃冇講大話

C;H S;G 同 R;N 伏筆睇來都係直接斬
MIO把劍直接鬼隱
推理直頭冇晒

ガンヴァレル最終話伏筆又冇撚埋

雖然幫唔到D咩
但既然係咁少集數咁rush既
點解一開頭要哂一集remake c;h
仲要remake完D冇睇過既依然係唔明

因為要俾宮崎羽衣出場

七海
silent sky 即係咩end? good/normal/bad?
silent sky 即係咩end? good/normal/bad?

true end

唔計個人線 隻GAME唔存在
good/bad end 之分

乃乃已經係最開心既結局

乃乃已經係最開心既結局

變番ipad
(不過真身d表情正好多)
其實呢個系列係咪仲做到落去架?
得S;G好賣少少
但個作者林直孝都開始技窮無貨
梅原都係唔好搭呢首艘沈船好D
得S;G好賣少少

hana線真係笑大人個口
得S;G好賣少少

hana線真係笑大人個口

梅原算唔錯啦
唔講原作シナリオ
佢做動畫腳本都幾好
上年套re0比較好睇D既白鯨攻略戰都係佢做
無謂哂左自己搭艘沈船
棄左
棄左

正常
動畫做得唔好
相信連本身想買佢黎緊ps4/vita版既都變得冇興趣買
剩底D有玩過既仲會down條片黎快scan下
成件事柒哂
棄左

正常
動畫做得唔好
相信連本身想買佢黎緊ps4/vita版既都變得冇興趣買
剩底D有玩過既仲會down條片黎快scan下
成件事柒哂

GMAE好正嫁
唔好問我佢同S;G 邊個好D
兩個作品風格取向唔同

唔鐘意睇前面鋪墊一輪會覺得C;C 好D
終於有人放澪X助手外傳(1-7話)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞