[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
嗰個川原真係好撚煩,明明係佢自己叫人去又賴鳩人
咁撚把炮咪自己去囉屌
狗公MODE開撚左就谷精上腦咁
抵佢溝唔到女

其實佢有機
不過編劇玩9佢
咁撚把炮咪自己去囉屌
抵佢溝唔到女

其實佢有機
不過編劇玩9佢

其實只要佢繼續dis某個人既一世都冇機
完全留意唔到你地講啲伏筆係咪正常

正常既 好多都係你留意到但係依家正路諗唔到關咩事
咁撚把炮咪自己去囉屌
抵佢溝唔到女

其實佢有機
不過編劇玩9佢

佢唔知情姐
不過知佢又未必會做兵
點都輸
咁撚把炮咪自己去囉屌
抵佢溝唔到女

其實佢有機
不過編劇玩9佢

佢唔知情姐
不過知佢又未必會做兵
點都輸

唔劇透 不過知仲應該媾
btw 有冇人去玩個大陸漢化? 感覺如何?
只睇動畫,都係儲多幾集睇好的
咁撚把炮咪自己去囉屌
抵佢溝唔到女

其實佢有機
不過編劇玩9佢

佢唔知情姐
不過知佢又未必會做兵
點都輸

唔劇透 不過知仲應該媾

千祈唔好講條柒頭轉幫主角,想睇佢折墮

我都留意唔到 但直到今集可以推斷到嘅係
如果超能力真係存在,我諗超能力者應該同地震嘅白光有關
可能見到白光嘅人都有超能力
例如主角同久野里
我諗兇手都同主角離唔開關係
尤其嗰個尾上有啲鬼鬼地
唔知點解佢嗰個性格好易出事,有種粉紅切開裡面黑嘅感覺
賓館同今集都出現過係死者附近
而且賓館嗰時仲好似有意引導男主咁

留名對答案

例如主角同久野里
尤其嗰個尾上有啲鬼鬼地

留名對答案

其實科學系列有D NORM

例如主角同久野里
尤其嗰個尾上有啲鬼鬼地

留名對答案

其實科學系列有D NORM

淨係睇過S;G 唔係好知有咩NORM
唔通係主角無意間發動超能力搞到咁?
與其話啲事件圍住主角,倒不如話其實係主角潛意識想呢啲事發生
為左滿足佢嘅偵探遊戲而發生
講講下覺得自己幾有文有路 都係唔好"劇透"咁多
忍唔住去左睇game 劇情
屌套野好撚黑暗
屌套野好撚黑暗

一般啦
屌套野好撚黑暗

一般啦

最陰公gl game主角
屌套野好撚黑暗

一般啦

佢還可以積極妄想啊
屌套野好撚黑暗

一般啦

佢還可以積極妄想啊

我相信3月隻LCC有救贖
如果冇就以後唔再買呢個系列既GAME
屌套野好撚黑暗

一般啦

佢還可以積極妄想啊

我相信3月隻LCC有救贖
如果冇就以後唔再買呢個系列既GAME

16/3有YU-NO
不過我都係鐘意原初果隻畫風
屌套野好撚黑暗

一般啦

秋穗家姐唔知點 渣住部機械人去劫火箭
君島 同 瑞榎 兩條命
志倉話S;G0動幗制作中
不過未講有幾多集
https://twitter.com/chiyomaru5pb/status/826702895651315713
志倉話S;G0動畫制作中
不過未講有幾多集
https://twitter.com/chiyomaru5pb/status/826702895651315713
清左YU-NO之後
就play左佢啦・・・
no劇透pls
清左YU-NO之後
就play左佢啦・・・
no劇透pls

Ok

或者你地玩左既自己出去開個post傾住先都ok
志倉話S;G0動畫制作中
不過未講有幾多集

SG0一季夠做
我相信非遊戲黨睇完一定會好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞