[一月新番] Chaos;Child 混沌之子 討論區

416 回覆
3 Like 1 Dislike
chaos head續集?

chaos head要睇兩次先明講乜

你浪費左好多人生

你浪費左好多人生

有茅人可以講解ch劇情睇完動畫版同漫畫版都係1999

有咩唔明
男主以為比將軍同粉毛迫害自閉一斷好長時間直至個妹比人捉左之後知道自己係將軍嘅妄想然後打 boss救妹,完

有咩唔明
男主以為比將軍同粉毛迫害自閉一斷好長時間直至個妹比人捉左之後知道自己係將軍嘅妄想然後打 boss救妹,完

男主取代將軍

有咩唔明

男主取代將軍

呢啲都知
但係覺得di sword個出現同敵人出現完全唔明

你當班角色有超能力就得,總之唔好用 sg嗰種科學角度睇 ch,ch本身空想元素大過科學好多,原理 wfc
敵人目的係開發妄想機器,獵奇事件係實驗,捉走阿妹係想引出能力最大者男主角
所以sg易動畫化又受歡迎就係因為夠貼地

呢啲都知

你當班角色有超能力就得,總之唔好用 sg嗰種科學角度睇 ch,ch本身空想元素大過科學好多,原理 wfc
敵人目的係開發妄想機器,獵奇事件係實驗,捉走阿妹係想引出能力最大者男主角

動畫版唔記得
漫畫早排重睇,無啦啦比人叫去找di swords ,無啦啦男主就發現個妹唔見左比人斬手

遲下c;c 會出現傳說中既 箱梗

男主取代將軍

呢啲都知

動畫版唔記得
漫畫早排重睇,無啦啦比人叫去找di swords ,無啦啦男主就發現個妹唔見左比人斬手

將軍原意就係想逼迫男主角逼出超能力
屌男既人設真係
澪把新聲唔慣呀
好明顯冇咩經費
酒店果part出唔到game入面個驚慄感
真係有興趣既巴打都係玩game會好D

就算無印GAME版都係1999

算係.....掛

R;N 都係 C;H 續集 同一啖科技
但睇完R;N 再睇番C;H 會問

明明 當年真島豪已經有能力整到海翔識 固有時制御
呢班半桶水Chaos Child 到底有咩存在意義

呢啲都知

動畫版唔記得

遲下c;c 會出現傳說中既 箱梗

嗰幾個盒有可能唔見左
唉CC明明劇情同SG比係有過之而無不及,可惜
點解我套套睇哂都好似唔明大家講緊咩

因為C;H 同 R;N 動畫睇來都係晒時間
斬左太多野走 搞到成套劇都1999咁
唔明先正常
點解我套套睇哂都好似唔明大家講緊咩

因為C;H 同 R;N 動畫睇來都係晒時間
斬左太多野走 搞到成套劇都1999咁
唔明先正常

RN個劇本本身就麻麻
唉CC明明劇情同SG比係有過之而無不及,可惜

但C;C 個結局你唔係睇完S;G 感受會差好遠
呼應番S;G 個ending 一對咁做
梅原真係好捉到系列FANS想要乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞