[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike
V

請問我真正的另一半出現未?應該點先搵到另一半?今年有機會結婚嗎?謝。
1. Kabe
2. 有冇機會同ex復合
同埋 佢搵返我嘅機會大唔大
3. Feedback 會俾嘅
再推推
1. 倩

2. 我應該點做 先可以同自己喜歡又相處得黎既人拍拖/相遇?身邊有好多人對我好 想同我一齊 但無一個真係我會好想投入/動心

3. 會比番feedback你 麻煩曬

倩,你好

你處於猶豫不決的狀態,其實你對感情的要求不高,可能想要一段純粹,簡單的愛情。你身邊追求你的人質素亦不差,甚至之後愈來愈好。但你開始handle唔到自己心思。

建議是,你要主動,唔好由人地追你,而你主動需要選擇不同類型的人深入相處,可以是你的追求者,或是你想了解的人,講多少少野,這對你是好事,你觀察多左會知道邊個係最夾。

開心既係,呢個人應該好快出現係你身邊。

加油!
1.Siberia

2.呢排有健康方面嘅困擾,胃同心口都痛咗一段時間,睇過私家唔掂再睇其他醫生,已經抽血等結果出來,想問下有無機會係cancer或其他同等程度危疾?聽人講可能連肝都有問題 更新返呢幾日發燒又痾
如果可以,我好想知道目前另一半有無機會係我最後一個 好想從一而終 長長久久
利申 絲

3.會有海量詳細Feedback btw 有無學占星呢類?

每日一推 仲有3個就到我
絲打加油 氣溫急降著夠暖再占卜都未遲
1.YC
2.點先有拖拍
(可以經邊度俾feedback你?)
1. 倩

2. 我應該點做 先可以同自己喜歡又相處得黎既人拍拖/相遇?身邊有好多人對我好 想同我一齊 但無一個真係我會好想投入/動心

3. 會比番feedback你 麻煩曬

倩,你好

你處於猶豫不決的狀態,其實你對感情的要求不高,可能想要一段純粹,簡單的愛情。你身邊追求你的人質素亦不差,甚至之後愈來愈好。但你開始handle唔到自己心思。

建議是,你要主動,唔好由人地追你,而你主動需要選擇不同類型的人深入相處,可以是你的追求者,或是你想了解的人,講多少少野,這對你是好事,你觀察多左會知道邊個係最夾。

開心既係,呢個人應該好快出現係你身邊。

加油!

岩呀 我想要既另一半唔洗咩條件 係對我好 疼我就夠
同埋自己一直佪俳係想拍拖 同唔想拍拖之間
來來回回 唔知想點
而且一路都係人地黎追我 去接受佢地既好
無花費力氣/無興趣去認識佢地(任何人)

我明白自己應該點做
我會試下主動d 多謝樓主! 令我地變得更好
希望承你貴言 呢個人會快d出現
樓主都要加油!
1. Kero
2. 男朋友係日本人 一齊左幾個月 一齊果時已經分隔異地 中間見過兩次面 中間亦都有分過兩次手 不過最近又一齊番 想問下其實佢愛唔愛我 同埋佢點睇呢段關係 仲有可以點樣改善我地之間既關係 thanks!!
1. 文
2. 同追緊既人有冇結果 擺脫單身狗 求方向
3. 唔該樓主
樓主失左蹤
推下先
Vincent
我應該點做先可以拍到拖?會唔會有女仔對我心動呢?一直以嚟有兩個女仔令我心動過,但係佢哋好似對我冇feel咁
留名
http://1.Km

2.我應該點做先有拖拍

Km 你好,

你係一個幾多野諗既人,心中好多野放唔低,比過去既事纏住左,以致你對外界有戒心,對人有保留,想保護自己。

建議是,你要獨處,靜下來,例如一個人做下運動,散步,學習放低過去既野,舊既唔去新既唔來。

加油!
1. 麗
2. 一直鐘意個男仔,但個男仔有鐘意既女仔…前幾日同個男仔表完白,佢話我地未夠認識對方而拒絕左我,我想問我地之間仲有無機會做到情侶,定連繼續做朋友既機會都難?
今日主動sd左msg俾佢,但佢已讀不回,宜家仲同緊佢鐘意既女仔打機~應該放手定等落去
姓名: 雞
想問:
1. 同而家既男朋友會唔會長久?佢點睇我 有時我覺得佢其實唔中意我 只係是但搵個人一齊住先,但佢話唔係,佢都幾愛恨分明

2. 有一份好中意既工,但收入好低,低到唔夠生活。但我幾中意份工,我應唔應該繼續做?定應該轉另一份?

感激絲打
姓名: 雞
想問:
1. 同而家既男朋友會唔會長久?佢點睇我 有時我覺得佢其實唔中意我 只係是但搵個人一齊住先,但佢話唔係,佢都幾愛恨分明

2. 有一份好中意既工,但收入好低,低到唔夠生活。但我幾中意份工,我應唔應該繼續做?定應該轉另一份?

感激絲打

補充返
同男朋友分開過一次
佢一嬲左我就可以十幾日完全唔理我唔覆我 好絕情
同佢一齊左大半年
姓名:Maggie
2.想問下依家個男朋友係咪正桃花 好想可以一直行落去
1.滔
2.我要做d咩先可以同ex復合?究竟有冇仲機會?

2.我應該點做先有拖拍

Km 你好,

你係一個幾多野諗既人,心中好多野放唔低,比過去既事纏住左,以致你對外界有戒心,對人有保留,想保護自己。

建議是,你要獨處,靜下來,例如一個人做下運動,散步,學習放低過去既野,舊既唔去新既唔來。

加油!

part1準到我自己都唔信,前日先諗完以前對我影響好深既同學,成日都會想追/追下追下諗唉不如算啦
part2我近排借左fd粒波都有打下,都有時跑下步

2.我應該點做先有拖拍

Km 你好,

加油!

part1準到我自己都唔信,前日先諗完以前對我影響好深既同學,成日都會想追/追下追下諗唉不如算啦
part2我近排借左fd粒波都有打下,都有時跑下步

但係點先算放低左?
每日一推
樓主加油
集體招魂 樓主撐住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞