[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike
樓主希望你可以幫到我
1.怡 女
岩岩男朋友講分手 真係好崩潰好想死既感覺 我好迷惘唔知道點講,所以我覺得唯一占卜先幫到我。

2.我同佢仲有冇機會一齊返?
我應該點樣做先可以挽回到依份感情?
佢係咪有因為外來既因素而影響佢決定唔再令佢心軟,比機會我?e.g(中意左第2個)
我真係好無力 我求下樓主你肯幫一幫我,因為只不過係發生係琴晚既事黎

3.會feedback嫁
樓主
1.Lai
2. 同宜家男朋友未來會點 有冇可能去到結婚?
3. 會比feedback thanks

Miss左
1. Ocean 女
2. 同男朋友會唔會長久 我第一次拍拖好多野都唔識 有冇啲咩要注意
3. 會比feedback

唔該樓樓
1.tim
2.我應該點做先可以加深我同佢之間既關係?
最近工作太忙 個人精神狀態唔太好 ,但我盡量加快逐一回答,謝謝大家
最近工作太忙 個人精神狀態唔太好 ,但我盡量加快逐一回答,謝謝大家

好的
你都要好好休息下樓主
我等你

樓主休息下呀
等你
我係彈彈雞
1. Lok

2. 點先可以同佢復合
分左手大約個半月

謝謝你
1. sarah
2.我應該點做先可以拍到拖?應該等人主動定自己主動?我有對身旁嘅朋友有好感,可惜佢有女朋友,我應該繼續等佢還是唔等?

謝謝你

加油啊樓主

一路等緊 慢慢啦
姓名:杰
問題:愛情運?點先可以拍到拖?一直以嚟都好容易比人friend zone ,好容易做左人樹洞,可能就係成日同人相處都好容易交個心出嚟先會搞成咁。有諗過改變自己唔好咁易對人好,但最後都覺得做返自己好d.

會比feedback
TFM

想問下有無機會拍拖?身邊女性朋友多過男性朋友好多..奈何一係有男朋友 一係好似唔岩自己咁 最近開始對戀愛運有點迷惘

Of course feedback
Thanks

應該點做先有拖拍?
另外想知點先可以旺人緣?
thx
1)姓名;Nok

2)我應該點做先可以令佢鍾意返我?我應唔應該再等佢呢?

thankyou
查理 絲

想問我應該點做/咩方式先可以認識到/有一個可以穩定拍拖既對象
其實上一年都唔係冇對象出現 但係試過接觸都發現唔係個回事 所以 無言感激
查理 絲

想問我應該點做/咩方式先可以認識到/有一個可以穩定拍拖既對象
其實上一年都唔係冇對象出現 但係試過接觸都發現唔係個回事 所以 無言感激

會俾feedback 同埋樓主慢慢 辛苦哂
枝枝
最後一年大學,想去美國internship 幾個月,大唔大機會去到
M.L.

我應該點做先可以拍到拖?
未拍過
我係女
1. YuYu
2. 我應該點做先可以拍到拖?
之前就算識到個女仔都係一齊唔到
自問樣樣都做到足 性格一啲都唔差
3. 會有大量既feedback 支持樓主

YuYu 你好,

你追求一段和諧,細水長流的關係,你內心準備好接受開始一段關係,環境不乏吸引你的女性,問題在於你要加強自己自信,不需要每樣事遷就對方,忠於自己才是最好的。

建議是,多表現你的真個性,不需要事事遷就,當然關心體貼對方是需要的,但如果做得太多就唔馨香。

加油!
樓主唔好漏左我
樓主唔好漏左我

我係彈彈雞
1. 琛

2.我應該點做先拍到拖?我其實都有啲男仔fd,但冇一個可以發展到,維持朋友階段 我已經慢慢令自己外向啲都係唔得

3.會有大量feedback架 謝樓主
1.娛
2.點做先可以同現仼行到尾?將來係工作方面會唔會成功?
麻煩哂

娛,你好

佢內心受到打擊,可能你跟佢關係突然發生左變化,情緒有點唔穩定。其實佢冇你諗到甘長遠,想見步行步,輕鬆地經營關係。

你內心想同佢行耐d, 但你諗自己多過段關係/佢,比較斤斤計較。關係唔太健康。

你們對關係都有憧憬的,但只係諗多過行動。

建議是,如你有心想同佢走落去,你需要係呢段關係做多d, 學習無私分享自己既野/想法比對方,令佢覺得你有心,關係先會順利。

工作方面,

你有心係呢份工發展,重幾熱血,專心工作,好少理四周環境/人事,而呢重熱血會令你愈來愈投入,會幾順利。

但競爭會令你好緊張,建議你搵方法放鬆個腦。

加油!

唔該哂樓主
一直都係工作方面好擔心,驚自己會係咁轉卄,聽你講完之後安心左好多,自問自己都係幾熱血。
至於同男朋友,反而係啱啱相反,我冇乜點諗自己,大部份野都就晒佢,但都會聽你意見溝通多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞