[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike
大家好,最近學緊奧修禪卡,用直覺能力占卜,如果您有什麼問題歡迎提出,希望幫到你。問問題前請填寫以下

1)姓名;

2)問題內容——愈詳細愈好,會有助占卜的準繩度。以及問題儘量不要設得太空泛。
例如「我幾時有拖拍?/愛情運好唔好 」可以改做「我應該點做先可以拍到拖?」之類,因為,你自己唔想改變係冇咩可能令到世界改變到。當然,會有運氣這回事,但你自身改變會令事情更順利。

3)占卜後,希望您能給本人一些feedback, 以作初心者參考。同時令我知道幫唔幫到你。

因為本人並不是職業占卜,回覆較慢,請見諒。多謝
中文全名?
大家好,最近學緊奧修禪卡,用直覺能力占卜,如果您有什麼問題歡迎提出,希望幫到你。問問題前請填寫以下

1)姓名;

2)問題內容——愈詳細愈好,會有助占卜的準繩度。以及問題儘量不要設得太空泛。
例如「我幾時有拖拍?/愛情運好唔好 」可以改做「我應該點做先可以拍到拖?」之類,因為,你自己唔想改變係冇咩可能令到世界改變到。當然,會有運氣這回事,但你自身改變會令事情更順利。

3)占卜後,希望您能給本人一些feedback, 以作初心者參考。同時令我知道幫唔幫到你。

因為本人並不是職業占卜,回覆較慢,請見諒。多謝

1)軒

2)我應該點做先會拍到拖?近呢一年已經變左好多 個人外向左 我對住普通女仔唔似以前咁會無野講 但就唔知點解好易俾人frdzone 對住d想追既對象又會好易deadair表現唔到自己
會俾feedback架 唔該晒
幫你推下啦

同個女仔既關係忽冷忽熱,應該點做至可以更進一步
名:銘

問題: 依加份工點 人事關係好似唔太好
有無幾會調走
1. 倩

2. 我應該點做 先可以同自己喜歡又相處得黎既人拍拖/相遇?身邊有好多人對我好 想同我一齊 但無一個真係我會好想投入/動心

3. 會比番feedback你 麻煩曬
1.Km

2.我應該點做先有拖拍
留名
1.娛
2.點做先可以同現仼行到尾?將來係工作方面會唔會成功?
麻煩哂
1. Yi
2. 我應該點做先可以拍到拖?喺邊度先識到另一半?幾時會有拖拍?個男仔有咩特別?想留意下身邊有冇
其實一直都唔少桃花 但都一齊唔到
會比feedback支持下 唔該
1.Siberia

2.呢排有健康方面嘅困擾,胃同心口都痛咗一段時間,睇過私家唔掂再睇其他醫生,已經抽血等結果出來,想問下有無機會係cancer或其他同等程度危疾?聽人講可能連肝都有問題
如果可以,我好想知道目前另一半有無機會係我最後一個 好想從一而終 長長久久

3.會有海量詳細Feedback btw 有無學占星呢類?
1.Siberia

2.呢排有健康方面嘅困擾,胃同心口都痛咗一段時間,睇過私家唔掂再睇其他醫生,已經抽血等結果出來,想問下有無機會係cancer或其他同等程度危疾?聽人講可能連肝都有問題
如果可以,我好想知道目前另一半有無機會係我最後一個 好想從一而終 長長久久

3.會有海量詳細Feedback btw 有無學占星呢類?

利申 絲
1. YuYu
2. 我應該點做先可以拍到拖?
之前就算識到個女仔都係一齊唔到
自問樣樣都做到足 性格一啲都唔差
3. 會有大量既feedback 支持樓主
1. Hazel

2. 同男朋友未來點? 依加同男朋友其實好好 佢好錫我 但我有時會驚未來冇左佢
問多一題 我下星期會返新part time 會順利嗎?人際關係會好嗎? 事關返學嗰度要儲working hours要係餐廳做夠500個鐘 我想知道我係新工作環境會唔會做得開心 可以輕鬆完全500個鐘

3.我會比feedback你架 加油
1. yt
2. 想問下我同佢有冇結果? 黎緊要面對一個好大關口決定一唔一齊到. 過到之後都仲有好多問題唔知解唔解決到(long d)
唔知可唔可以問多題
想知黎緊做自己事業發展好冇?

唔該晒你呀一定會有feedback
1.ching
2.有咩因素令我咁耐以黎都冇拖拍?
姓名:fray
問題:要點做先可以令我EX對我有番感覺,想追番佢
名: kenny
問題:
想問點先會有得拍拖?雖然不斷都有幾岩既對象出現 但最後都係不了了之.. 係咪因為我太心急 同埋都係想知短時間(3個月)內有冇拖拍

同埋就快畢業 9月會開始全職返工.. 要點做先可以令到我係呢間公司發展得好啲呢?同埋呢間公司係咪適合我呢?

唔該
利申 巴
名 Ki
問題 我同佢係咪冇可能啦?之前我有另一半時 冇揀佢 之後先發覺真正鍾意嗰個係佢 但佢已經有另一半了 我知佢而家仲鍾意我 佢同而家嗰個一齊其中一個原因係想忘記我 我應唔應該等佢?
我會俾feedback的
樓主消失了
名:晴

問題: 想問學業,呢一年差定好
仲有幾時有拖拍
1)名: sin

2) 我可以點做,先同佢有更好嘅交流?原先我好想同佢有繼續交流嘅機會,點知我哋真係有繼續交流,但是不是我想要的內容。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞