[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike
1.獅子

2.我應該點做先可以拍到拖?
1.娛
2.點做先可以同現仼行到尾?將來係工作方面會唔會成功?
麻煩哂

娛,你好

佢內心受到打擊,可能你跟佢關係突然發生左變化,情緒有點唔穩定。其實佢冇你諗到甘長遠,想見步行步,輕鬆地經營關係。

你內心想同佢行耐d, 但你諗自己多過段關係/佢,比較斤斤計較。關係唔太健康。

你們對關係都有憧憬的,但只係諗多過行動。

建議是,如你有心想同佢走落去,你需要係呢段關係做多d, 學習無私分享自己既野/想法比對方,令佢覺得你有心,關係先會順利。

工作方面,

你有心係呢份工發展,重幾熱血,專心工作,好少理四周環境/人事,而呢重熱血會令你愈來愈投入,會幾順利。

但競爭會令你好緊張,建議你搵方法放鬆個腦。

加油!
又推一推先
好快到我
diu
無論學業,愛情定人生,都想知應該點行落去
大家好,最近學緊奧修禪卡,用直覺能力占卜,如果您有什麼問題歡迎提出,希望幫到你。問問題前請填寫以下

1)姓名;

2)問題內容——愈詳細愈好,會有助占卜的準繩度。以及問題儘量不要設得太空泛。
例如「我幾時有拖拍?/愛情運好唔好 」可以改做「我應該點做先可以拍到拖?」之類,因為,你自己唔想改變係冇咩可能令到世界改變到。當然,會有運氣這回事,但你自身改變會令事情更順利。

3)占卜後,希望您能給本人一些feedback, 以作初心者參考。同時令我知道幫唔幫到你。

因為本人並不是職業占卜,回覆較慢,請見諒。多謝

1. 雲

2. 我應該多啲去啲咩地方/做啲乜嘢先可以拍到拖?
名:善

單問愛情
識左個女仔
第一同佢傾計已經知道將來會同佢好熟
最後不出意外真係變到好熟
而家好著緊哩個女仔
最近佢對我冷淡左
雖然唔驚有一日佢會走
但會好唔開心
咁點好?佢對我其實係禮貌定真心?

想問幾時先搵到工?因為由舊年起都搵左半年到,身邊有朋友搵到自己又未有工 見過都有7份工,但一份second in都無 係未有岩自己定係自己實力不足 呢個問題煩左我好耐。。我會比返feedback架
Chris
我應該點做先可以搵到另一半?
唔該絲打
每日一推
樓主唔好放棄我

好想樓主占我
1)Ho

2)想問下我要再做d咩先會拍到拖?
識我既人都話我近幾年變化好大,一年未適應就已經又變左,有個Close d既朋友話甚至覺得變化快到難以想像。佢話呢幾年我成熟得好快,突然比佢既感覺好穩重但同時都好陌生。我自己就已經變到笑面迎人,盡量都想幫到人就幫,同好少發脾氣,但唔知點解鍾意既都追唔到,成日收好人卡/被fdzone

3)我都係初試占卜,若果我既feed back可以幫到樓主,我一定會打

唔該哂絲打

推一推樓主Miss左我
名:琪

我點做先有拖拍?我嘅好姻緣要靠做啲咩先會有?我要做啲咩先可以升得番上大學?
唔該哂
每日都推一推
樓主唔忘記我
樓主
1. Yi
2. 我應該點做先可以拍到拖?喺邊度先識到另一半?幾時會有拖拍?個男仔有咩特別?想留意下身邊有冇
其實一直都唔少桃花 但都一齊唔到
會比feedback支持下 唔該

Yi 你好,

你是想要一段簡單 純粹的愛情,但似乎都係諗多。你心中會發掘身邊有可能發展的對象,但你沒有表達好自己的想法。以致經常會令自己唔開心。

建議是,多參與社交場合,先和對方穩固好友誼關係,多以朋友式關心對方,會得到對方好感。而你亦需要放開自己。講多d自己諗法。

相信不久後會有機會,最快春天。對方是個幾敏感易緊張既人,需要花d時間相處。

加油!
姓名:Yee
問題:打拳識左個女仔
得閒撩下佢wtsapp
對佢有啲意思
不過發現佢掛念前度
成唔成功同佢一齊
就快到我 樓主唔好消失
大家集氣招魂
就快到我 樓主唔好消失
大家集氣招魂

我都係,就到我
樓主加油
1.Siberia

2.呢排有健康方面嘅困擾,胃同心口都痛咗一段時間,睇過私家唔掂再睇其他醫生,已經抽血等結果出來,想問下有無機會係cancer或其他同等程度危疾?聽人講可能連肝都有問題
如果可以,我好想知道目前另一半有無機會係我最後一個 好想從一而終 長長久久

3.會有海量詳細Feedback btw 有無學占星呢類?

利申 絲

Siberia 你好

有機會係之前食無定時, 應酬多所致。但應該未去到cancer 咁嚴重。建議你心態上冷靜,自己一有時間就獨處一下,會幫到你靜心。
其實醫生的建議比我所講的更為重要,記得遵循醫生意見。

感情方面,對方依然覺得跟你係有新鮮感,感覺都幾正面。但反而你個心處於猶豫不決狀態,有時覺得壓力大,但你都好努力去經營呢段關係。

你們關係樂觀,追求細水長流,有心想將關係更進一步,需要好多勇氣去沖破心中的阻礙,不過你地會做到,跟對方相處時各自都會成長。

加油!
名:琪

我點做先有拖拍?我嘅好姻緣要靠做啲咩先會有?我要做啲咩先可以升得番上大學?
唔該哂

想加多少少野
我同ex有冇可能係番埋一齊?我要做啲咩先可以完全割斷緣分 (唔想再見到佢 會掛住的)
唔該你
名:YY
問題:今年暗戀一個男仔,自己同對方都有暗示有意,但硬係雙方都講唔出口表達 最近可以見到對方既機會少左好多 想問下有冇機會可以發展到? 定只會停係呢個程度?
唔該晒巴打
1.Siberia

2.呢排有健康方面嘅困擾,胃同心口都痛咗一段時間,睇過私家唔掂再睇其他醫生,已經抽血等結果出來,想問下有無機會係cancer或其他同等程度危疾?聽人講可能連肝都有問題
如果可以,我好想知道目前另一半有無機會係我最後一個 好想從一而終 長長久久

3.會有海量詳細Feedback btw 有無學占星呢類?

利申 絲

Siberia 你好

有機會係之前食無定時, 應酬多所致。但應該未去到cancer 咁嚴重。建議你心態上冷靜,自己一有時間就獨處一下,會幫到你靜心。
其實醫生的建議比我所講的更為重要,記得遵循醫生意見。

感情方面,對方依然覺得跟你係有新鮮感,感覺都幾正面。但反而你個心處於猶豫不決狀態,有時覺得壓力大,但你都好努力去經營呢段關係。

你們關係樂觀,追求細水長流,有心想將關係更進一步,需要好多勇氣去沖破心中的阻礙,不過你地會做到,跟對方相處時各自都會成長。

加油!

Feedback到
健康同感情都準,特別係壓力嗰part,要俾個讚 我有心想細水長流,不過仲搵緊方向,好驚行錯一步就各有各走
聽聞奧修禪卡以直覺為主,加上牌上元素同牌義得出結果,如果平時直覺okay識小小占星同塔羅牌啱唔啱學埋奧修禪卡?同普通塔羅牌有咩分別?
1. 泓
2. 今日識左個女仔 對佢都幾有feel 想睇下有冇得同佢發展下 另外想睇下將來對我黎講 呢份工合唔合適
唔該曬

我想問我同前度仲會唔會有機會?我幾時左右先可以走出佢同埋幾時有新戀情?同埋想問下我要點做成績先可以再好啲?讀嚟讀去都仲好似冇乜進步咁。

唔該巴打,會有feedback架!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞