[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike
大家好,最近學緊奧修禪卡,用直覺能力占卜,如果您有什麼問題歡迎提出,希望幫到你。問問題前請填寫以下

1)姓名;

2)問題內容——愈詳細愈好,會有助占卜的準繩度。以及問題儘量不要設得太空泛。
例如「我幾時有拖拍?/愛情運好唔好 」可以改做「我應該點做先可以拍到拖?」之類,因為,你自己唔想改變係冇咩可能令到世界改變到。當然,會有運氣這回事,但你自身改變會令事情更順利。

3)占卜後,希望您能給本人一些feedback, 以作初心者參考。同時令我知道幫唔幫到你。

因為本人並不是職業占卜,回覆較慢,請見諒。多謝

1)軒

2)我應該點做先會拍到拖?近呢一年已經變左好多 個人外向左 我對住普通女仔唔似以前咁會無野講 但就唔知點解好易俾人frdzone 對住d想追既對象又會好易deadair表現唔到自己
會俾feedback架 唔該晒

軒, 你好

你的心理質素比客觀情況更重要。值得高興的是,你的確比以前外向,更願意向別人表達自己,只是,你內心並不完全開放,你跟對方交流時仍有一點保留,可能是跟安全感有關。

普通跟你接觸的女性對你的印象是,她們對你存有好奇,但驚你太急進,傾向觀察階段。

建議是,你需要再進一步開放自己,例如參與群體活動,慢慢放鬆表現自我,心態調整為想識多個朋友先,對方可能感到更輕鬆,從而靠近。

加油!
中文全名?

無所謂
1.明

2.我應該點做先可以拍到拖?
姓名:楊
問題:我想知未來我身邊既人同依加會唔會有好大既改變?例如朋友或者男朋友已經係另一個人
我會比feedback
大家好,最近學緊奧修禪卡,用直覺能力占卜,如果您有什麼問題歡迎提出,希望幫到你。問問題前請填寫以下

1)姓名;

2)問題內容——愈詳細愈好,會有助占卜的準繩度。以及問題儘量不要設得太空泛。
例如「我幾時有拖拍?/愛情運好唔好 」可以改做「我應該點做先可以拍到拖?」之類,因為,你自己唔想改變係冇咩可能令到世界改變到。當然,會有運氣這回事,但你自身改變會令事情更順利。

3)占卜後,希望您能給本人一些feedback, 以作初心者參考。同時令我知道幫唔幫到你。

因為本人並不是職業占卜,回覆較慢,請見諒。多謝

1)軒

2)我應該點做先會拍到拖?近呢一年已經變左好多 個人外向左 我對住普通女仔唔似以前咁會無野講 但就唔知點解好易俾人frdzone 對住d想追既對象又會好易deadair表現唔到自己
會俾feedback架 唔該晒

軒, 你好

你的心理質素比客觀情況更重要。值得高興的是,你的確比以前外向,更願意向別人表達自己,只是,你內心並不完全開放,你跟對方交流時仍有一點保留,可能是跟安全感有關。

普通跟你接觸的女性對你的印象是,她們對你存有好奇,但驚你太急進,傾向觀察階段。

建議是,你需要再進一步開放自己,例如參與群體活動,慢慢放鬆表現自我,心態調整為想識多個朋友先,對方可能感到更輕鬆,從而靠近。

加油!

唔該絲打 覺得你講既野都幾啱 我份人係無乜安全感 唔係幾想開放內心 如果有機會我會把握好架喇
1. 無月
2. 上幾個禮拜(12月中尾) interview果份工會唔會請我?
唔該絲打
每日一推
我有mon po 加油
1)lam

2)去外國發展適合我嗎?我應該點做先可以順利升學?
(如果唔可以占晒兩題就隨意揀啦!)

3)感謝 如果占到一定會feedback
1.G
2.我好鐘意我個男老師 好想成為佢心中比一般學生更close更fd既好朋友 眼見佢對其他女學生都可以friend到勾肩搭背(女學生搭佢 )但佢對我就成日忽冷忽熱咁 我地之間又冇乜共同話題 唔知點算好

同個女仔既關係忽冷忽熱,應該點做至可以更進一步

蛇,你好

對方跟你應該係幾唔同既人。一個好有自己想法,表現成熟穩重;對方反而內在是以別人為先。她對你的世界有興趣,但當佢跟你相處受到少少挫折就會縮沙,覺得你既世界好難接觸,關係就退回原位。

現時你們都感覺到大家對大家有d野。
不過之後你們會因為內心諗法好唔同會易產生磨擦。
建議是,如果你地有心想發展,需要發掘對方的另一面,多角度了解大家,先知道大家可唔可以行落去。

加油!
1)Ho

2)想問下我要再做d咩先會拍到拖?
識我既人都話我近幾年變化好大,一年未適應就已經又變左,有個Close d既朋友話甚至覺得變化快到難以想像。佢話呢幾年我成熟得好快,突然比佢既感覺好穩重但同時都好陌生。我自己就已經變到笑面迎人,盡量都想幫到人就幫,同好少發脾氣,但唔知點解鍾意既都追唔到,成日收好人卡/被fdzone

3)我都係初試占卜,若果我既feed back可以幫到樓主,我一定會打

唔該哂絲打
名:M
問題:識咗個男仔大概一個月,思想方面大家都幾夾,好多野既意見都幾一致
本身大家都好似有意想發展,但呢排好似無咩話題(兩個都比較內向)想知有冇機會一齊
唔該曬
名:白楊
問題:今年事業方面會唔會順利?
名 卡比
問題 想知同現任有無機會一直行落去
1.Lai
2. 同宜家男朋友未來會點 有冇可能去到結婚?
3. 會比feedback thanks
名:絲
我應該點做先拍到拖?
一直都淨係遇到爛桃花...
名:銘

問題: 依加份工點 人事關係好似唔太好
有無幾會調走

你應該做左一段時間,累積左相當豐富的經驗。是的,你人事不太順利,同事比較自私,以自身利益為先,對你態度冷漠。甚至唔想幫你。

期後你會因為咁而令自己筋疲力盡。
調走方面,機會比較細。

你都對公司有歸屬感,但對你個人發展將來幫助不大,轉工可能更好。
如果是轉工,多是其他人介紹。

加油!
名: 勇
問題: 我要點做先可以同前度復合番?點先可以同到佢行到結婚
唔該曬絲打
下個到我
留名 麻煩曬樓主
名:銘

問題: 依加份工點 人事關係好似唔太好
有無幾會調走

你應該做左一段時間,累積左相當豐富的經驗。是的,你人事不太順利,同事比較自私,以自身利益為先,對你態度冷漠。甚至唔想幫你。

期後你會因為咁而令自己筋疲力盡。
調走方面,機會比較細。

你都對公司有歸屬感,但對你個人發展將來幫助不大,轉工可能更好。
如果是轉工,多是其他人介紹。

加油!

無錯。個個各顧各 但係自己又無乜目標
仲想問轉咩工會好啲
1. Tung
2. 可以點樣先搵到自己中意嘅人同物?
1. Victor

2. 我將來學系選科,我應該揀前景好少少(做banking,commerce,it,政府),但我個人唔算好大興趣而且都幾難嘅數學系好, 定係揀出路比較窄, (如:做lab,比較低賤啲咁), 個人好有興趣,幾鍾意嘅從學系好??

3.可以
名:藍
剛剛識左個女仔想問有無機會發展
會有feedback
仲想問學塔羅應該點入手
1. Victor

2. 我將來學系選科,我應該揀前景好少少(做banking,commerce,it,政府),但我個人唔算好大興趣而且都幾難嘅數學系好, 定係揀出路比較窄, (如:做lab,比較低賤啲咁), 個人好有興趣,幾鍾意嘅學系好??

3.可以
1)jenny
2)我應該點做先可以拍到拖?
畢業後應否繼續留喺外國?

唔該晒絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞