[塔羅初心者] 想占卜可以入一入來

198 回覆
3 Like 1 Dislike

同個女仔既關係忽冷忽熱,應該點做至可以更進一步

蛇,你好

對方跟你應該係幾唔同既人。一個好有自己想法,表現成熟穩重;對方反而內在是以別人為先。她對你的世界有興趣,但當佢跟你相處受到少少挫折就會縮沙,覺得你既世界好難接觸,關係就退回原位。

現時你們都感覺到大家對大家有d野。
不過之後你們會因為內心諗法好唔同會易產生磨擦。
建議是,如果你地有心想發展,需要發掘對方的另一面,多角度了解大家,先知道大家可唔可以行落去。

加油!

多謝絲打指點
佢的確係個咁既人
不過可唔可以講下同我相處會有咩挫折搞成咁
1.億億
2.而家鐘意嘅人係真心鐘意我定係為咗氹我上床先對我好?
3.會俾feedback
每日一推
加速 樓主加油
留名
J

我同前男友仲有無機會復合,佢仲鍾唔鍾意我?
做啲咩可以令我地親密番啲?
1.fake

2.未來幾個月會唔會有拖拍?

3.會有feedback thanks
kel
要點做先拍到拖 係邊度會遇到對象
會給feedback 謝謝

1.我同我男朋友有冇將來?會不會結婚?
2.我將來既職業會係咩範疇既工作?
1. Man
2.點做先可以吸引到異性
3. 無問題 一定有回饋
1. E
2. 家庭方面 老豆同媽咪關係最後會點?應該話媽咪最後既抉擇會點?我媽咪有第三者
3. 一定比feedback
名:LH
問:想做可以做成世嘅工 幾時入政府打工 未來數月得唔得

唔該
名:LH
問:想做可以做成世嘅工 幾時入政府打工 未來數月得唔得

唔該

會有feedback
1:Ash
2:我major 應該要點揀? 揀邊類嘅科比較好 跟興趣定錢途好
1:Ash
2:我major 應該要點揀? 揀邊類嘅科比較好 跟興趣定錢途好
我依加諗緊嘅科暫時都係跟錢有關 因為我唔知自己文理商邊樣比較好
如果我跟錢揀第日係咪會讀得好辛苦
會俾反feedback 你 唔該
1) 朗
2) 想知幾時先可以搵到另一半
1.俊
2.我點樣做先可以同心儀對象發展到朋友以上既關係
1. Mi
2. 想問我最後係咪會同而加個男朋友結婚?
會給feedback thanks
1) 朗
2) 我要做到D咩野先可以搵到另一半
1.寶寶
最近我鍾意既男仔搵返我 但我以前呃過佢 唔知佢仲有冇嬲 想知同佢有冇機會做返朋友或者做到男女朋友
評已正 一定有feedback
感謝樓主
名:弒
問題:我有件事由一個月前到依家都拎唔定主意,件事我覺得有三個選擇,試、等同放棄,我應該揀邊個,結果會最好。

鐘意左個女仔幾年 想同佢表白 點樣可以增加成功機會 希望幫幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞