[突發]屋企差啲發生家暴

252 回覆
30 Like 4 Dislike
幾百蚊波飛都要屌

比著我都開你波啦 而家幾百蚊都唔用得? 屌你不如死撚左佢好過啦

仲有 呢個世界有賭未為輸 運既野好難講得埋 一時既挫折唔等於一世 有無聽過大賭興家 富可敵國?

好心你地就比番d自由你老豆啦 一世人已經比個家庭拖住大半世 老黎買幾條波飛都比人屌一輪真係佛都有火

買幾百唔屌得,咁幾多先屌得
上癮
渣ga
幾百蚊波飛都要屌

比著我都開你波啦 而家幾百蚊都唔用得? 屌你不如死撚左佢好過啦

仲有 呢個世界有賭未為輸 運既野好難講得埋 一時既挫折唔等於一世 有無聽過大賭興家 富可敵國?

好心你地就比番d自由你老豆啦 一世人已經比個家庭拖住大半世 老黎買幾條波飛都比人屌一輪真係佛都有火

賭仔性格
大賭興家?
咁祝你贏完再輸啦咁
幾百蚊波飛都要屌

買幾百唔屌得,咁幾多先屌得
上癮

一個家庭幾百蚊都比唔起就唔係得賭錢呢個問題啦 飯都開唔到啦

呢個係一個習慣同誠信的問題,話再唔再賭又去賭
我信佢地屋企輸個幾百蚊,但係怕個賭習慣返左黎,之後慢慢賭,大啲大啲再大啲到無錢還
同巴打情況一樣
由細到大我只希望晚晚有教好訓
任何難事都可以解決
當d 人講起父愛時
我就r 爆頭都唔明佢付出過d 咩
成日呻自己大壓力
但其實呀媽一人負責全頭家。
而佢出糧既錢就自己用
佢能生存係e 個時代
完完任全係因為中國人既婚姻觀念
一生一世
若果唔係,咩女人都走曬啦

媽媽我愛你

發淹完

巴打出黎做野未?
有無諗過帶伯母逃離?
賭仔老豆真係好撚慘,我老豆賭馬嘅
最撚慘係唔知佢幾時黎一筆借出面幾廿萬
利申:老豆以前借左成兩球,最尾要賣樓,唔知幾時又有下次,佢啲理財勁撚差,使大咗就銀利透支,好驚佢再借錢
賭仔老豆真係好撚慘,我老豆賭馬嘅
最撚慘係唔知佢幾時黎一筆借出面幾廿萬
利申:老豆以前借左成兩球,最尾要賣樓,唔知幾時又有下次,佢啲理財勁撚差,使大咗就銀行透支,好驚佢再借錢
巴打好慘 如果想搵人傾可pm me 我係巴打 非hehe
拎菜刀斬自己手指姐
幾百蚊波飛都要屌

賭仔性格
大賭興家?
咁祝你贏完再輸啦咁

又或者講
一般人玩幾百好閒
但有過前科(樓主話輸過幾十皮仲要係借番黎既)咁證明佢老豆冇自制能力
好應該連六合彩都戒

正解
我呀爸又係成日賭錢,愈賭愈沉迷,賭哂成份糧,已經無俾家用好耐,仲要借錢去賭,跟住又問我呀媽借錢去還,真係無得救
巴打好慘 如果想搵人傾可pm me 我係巴打 非hehe

連登有愛
btw 無得pm
同巴打情況一樣
由細到大我只希望晚晚有教好訓
任何難事都可以解決
當d 人講起父愛時
我就r 爆頭都唔明佢付出過d 咩
成日呻自己大壓力
但其實呀媽一人負責全頭家。
而佢出糧既錢就自己用
佢能生存係e 個時代
完完任全係因為中國人既婚姻觀念
一生一世
若果唔係,咩女人都走曬啦

媽媽我愛你

發淹完

巴打出黎做野未?
有無諗過帶伯母逃離?

仲未grad
我地有能力生活
但點都係親生老豆
佢唔比家用唔成問題
但間唔中精神折磨就真係頂唔順
佢點都係老豆
走左,佢就真係自生自滅
同埋佢依種性格根本唔適合社會生存
返工比人話幾句就頂唔順
所以都係忍
我呀爸又係成日賭錢,愈賭愈沉迷,賭哂成份糧,已經無俾家用好耐,仲要借錢去賭,跟住又問我呀媽借錢去還,真係無得救

咁你點同佢相處 用咩態度面對令尊翁?
幾百蚊波飛都要屌

賭仔性格
大賭興家?
咁祝你贏完再輸啦咁

多謝提醒
個個都話係賭仔性格呢個世界無professional poker player啦

任何職業同行業都有勁同廢既人 睇識唔識進步架姐

依種思維正正就係有賭未為輸
個個當自己職業賭神,想一舖返身
希望你成功啦巴打

咁你點同佢相處 用咩態度面對令尊翁?

當佢透明,一個月都唔知有無講到十句野
本身我都唔知佢賭到問人借錢,係呀媽話借錢俾佢還錢我先知,呀媽仲時不時話,如果有人上門追數就會搬走
我屋企自從兩年前嗌左獲大既 成家關係都好差
基本上覺得唔會變返好 大家無野講兩年
我老豆一得閒就發顛鬧我阿媽 逼到我阿媽瘦左十幾磅
好好彩上年年頭我已經出黎做野 成日都打算自己搬走先 乜都唔理 但又好似好仆街

同埋社工係咪真係幫到我地呢d家庭 因為我媽無做野好多年 如果離婚要重新開始

社工真係幫到手? 印象中覺得佢地係報警撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞