[突發]屋企差啲發生家暴

252 回覆
30 Like 4 Dislike
幾百蚊都家暴

幾百蚊我就真係由得佢屌都費事 但我老母怕佢又整穫幾十萬 睇唔過眼又屌佢一穫

賭外圍?
快啲賺夠錢搬出去

我自己就grad 但有排先可以賺夠帶住老母搬出去 下面重有個妹讀緊書

搵社工去房署申請公屋
屋企都有個死仆街病態賭徒
六合彩 跑馬 足球 總知有得賭既都仆住去
賭輸左就返屋企 攞家用、威脅[借]錢,偷錢再賭
輸撚晒就賴人黑住邪住佢
一開口就屌媽柒蟹
一還口就發癲郁手 搞破壞 電視電話整爛

最近仲恐嚇話放火燒屋一鑊熟

點解個天容許咁既人生存落去累人累物

聽落自己情況未worst到好似巴打你咁
講真...D女人嘈起上黎真係煩過系
幾百蚊玩下都唔撚比?
以前輸幾十萬以前既事好心咪撚再拎出黎翻炒
係人聽到都嬲啦
好心叫你老母細妹出少句聲當幫忙
我睇啲人電視劇上腦 成日入廚房拎菜刀
幾百蚊都家暴

幾百蚊我就真係由得佢屌都費事 但我老母怕佢又整穫幾十萬 睇唔過眼又屌佢一穫

賭外圍?

唔知佢賭乜 平時就幫襯開狗會 果次幾十萬係借完財仔過大海 真係唔知那來的勇氣
屋企都有個死仆街病態賭徒
六合彩 跑馬 足球 總知有得賭既都仆住去
賭輸左就返屋企 攞家用、威脅[借]錢,偷錢再賭
輸撚晒就賴人黑住邪住佢
一開口就屌媽柒蟹
一還口就發癲郁手 搞破壞 電視電話整爛

最近仲恐嚇話放火燒屋一鑊熟

點解個天容許咁既人生存落去累人累物

聽落自己情況未worst到好似巴打你咁

由我5歲到宜家25歲仍然繼續緊
幾百蚊玩下都唔撚比?
係人聽到都嬲啦

我都咁話 咁艱難先捱到小弟咁大 就係唔識輕重 唉...
屋企都係無幾耐就嘈一次 所以幾撚憎佢地
由細到大都無咩家庭溫暖
所以好羨慕人地可以同屋企人開開心心 有講有笑周圍去周圍玩
我寧願佢地快撚d離婚 反正兩個都戇鳩鳩
幾百蚊玩下都唔撚比?
係人聽到都嬲啦

你件破產狗
鎖好房門,自求多福
聽聞好多屋邨有鉛水,飲得多鉛水,個人好小事都會發癲斬人,大陸人經常發癲斬人就知鉛水禍害好深遠,所以千萬唔好俾佢地嘈,一嘈好易出事
我屌係一次過屌曬兩個
叫兩個都收聲
靜係屌一個會俾果個覺得好似全屋都唔妥佢咁
只會越黎越大鑊
特別係男人愛面子 一家之主既尊嚴冇曬

大男人

爛賭鬼學乜人講尊嚴
由細到大都無咩家庭溫暖

家庭溫暖 得老母果邊比到我
樓主雖然我未經歷過好難明白你嘅感受
但點難過都好要記得撐住。
今日發生嘅事唔好諗住大家呑左啖氣就當無事發生,如果唔將來真係可能更大件事 所以搵個機會坐低同老豆老母傾下,你做中間人可能會好d
鎖好房門,自求多福

對於控制唔到自己嘅男性來講
"鎖門" 呢個舉動係一個挑釁 係一個導火線

巴打有大智慧
由細到大都無咩家庭溫暖

家庭溫暖 得老母果邊比到我

咁你就好好保護個老母啦!
搵左社工先,你可以打電話問芷若園個d電話
十賭九騙
必要時搵親戚朋友暫住一下
男人一時火遮眼,衝動起黎手起刀落
我差d 想打柒舅父
好在忍住
樓主雖然我未經歷過好難明白你嘅感受
但點難過都好要記得撐住。
今日發生嘅事唔好諗住大家呑左啖氣就當無事發生,如果唔將來真係可能更大件事 所以搵個機會坐低同老豆老母傾下,你做中間人可能會好d

早係上次輸幾十萬 已經有坐底傾過
親戚勸都勸過 但要和好係無乜可能

應承完唔賭 最後又係賭返 可能賭係條仆街興趣管唔黎 但老母就係忍唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞