[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
又有新角
幫復

睇唔出邊位

幫復都唔識

幫復都有得出限定
Lm
新手抽唔抽四代個pool好 好似唔係好抵抽

唔好抽,直接skip個event,玩其他仲好

咁超忍會唔會抽到特效角 而家打一件忍具都幾日
Lm
新手抽唔抽四代個pool好 好似唔係好抵抽

唔好抽,直接skip個event,玩其他仲好

咁超忍會唔會抽到特效角 而家打一件忍具都幾日

呢幾件忍具你都係放棄算啦,留石抽超忍好過
pvp又黎鳥
順帶一提6星斑似乎仍然冇用,反而6星我愛羅值得期待

唉……好on9係倍數多左,但條件一樣
pvp又黎鳥

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知
寧次用黎打PVP,但唔覺得會勁過閃光亂丸
pvp又黎鳥

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

我愛羅翻生,降對面兩下技速
pvp又黎鳥

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

想睇下魚蛋任隻斑中左會點

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

唔係降兩下,個意思係砂狀態冇降一速,可以疊加其他普通降速狀態,即是可以降兩階段

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

唔係降兩下,個意思係砂狀態冇降一速,可以疊加其他普通降速狀態,即是可以降兩階段

砂同斬再加普通技速咪好撚慢
斑一世英明,咁就比營運玩殘左

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

唔係降兩下,個意思係砂狀態降一速,可以疊加其他普通降速狀態,即是可以降兩階段

唔係降兩下,個意思係砂狀態降一速,可以疊加其他普通降速狀態,即是可以降兩階段
終於諗到雛田BB點先可以打到八倍

係喎屌 係咁意望兩眼搞到柒左

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

究竟郁唔郁到

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

究竟郁唔郁到

停左係到就好笑

我愛羅幾勁喎
斑要睇實際數字先知

究竟郁唔郁到

係到就好笑

重要32cost限定

重要32cost限定

斑爺
幾時出三頭六臂同因陀羅之矢呀!

唔好呀

唔好呀

有排啦,而家仲玩緊35cost限
如果出得呢兩隻就代表隻驚距離收檔唔遠,所以唔好出住呀大佬
不過就算出左都唔會抽到

應該留到iOS 兩週年

應該留到iOS 兩週年

儲石儲到兩週年

唔好呀

有排啦,而家仲玩緊35cost限
如果出得呢兩隻就代表隻驚距離收檔唔遠,所以唔好出住呀大佬
不過就算出左都唔會抽到

驚咩 連夕日紅都可以對尾獸傷害減半
怕咩收唔到科
點解班爺畀人廢左既?

利申 無班爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞