[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
黎緊隻4代唔係限?
黎緊隻4代唔係限?

講到明唔係
唔知有咩陰謀
新春三竦六星左好似冇變過

改左啦
連公告都冇嘅
又屎忽痕,走去刷首抽

改左啦
連公告都冇嘅

廢到唔敢講

改左啦
連公告都冇嘅

廢到唔敢講

其實新春三竦好似之前溫泉任有得換咪好好地
新AC留名

改左啦
連公告都冇嘅

廢到唔敢講

呢樣真,而家焗住要抽到特效先打得哂

利申:一隻都冇,打一件算啦,得10倍

廢到唔敢講

我都係打左件,想打多件就算
10倍好痛苦

10倍好痛苦

一件都未打
仲忙緊父幹任

10倍好痛苦

一件都未打
仲忙緊父幹任

新春果三件勁好多
手痕整pack181又0限 三思

今次超忍好似好難中

今次超忍好似好難中

而家係頭10抽先有2%,我記得以前有4%

今次超忍好似好難中

而家係頭10抽先有2%,我記得以前有4%

第2個10連得返1%,抽1次唔中要停手,勿課

廢到唔敢講

10倍好痛苦

頭1日課左pack抽到1隻特效,cher左3-4日打晒3件衫,呢幾日game都冇開
課到30禮得隻舊限自 如果月尾冇新限就仆街喇

10倍好痛苦

一件都未打
仲忙緊父幹任

新春果三件勁好多

透佐同語音佐有忍具
得返語音櫻 件新春其實啱唔啱佢用
係咪今日會有共鬥
忍具pool有件係熔岩地帶無效化
忍具pool有件係熔岩地帶無效化

估唔到會有機會出場
大筒木個任點打
大筒木個任點打

你睇返佢邊d人有倍攻,盡量跟返
如果唔夠打可以係完場果陣放出去比其他人幫手打
獎勵有2種,擊破同埋扣血量都會有各自獎勵
大筒木個任點打

你睇返佢邊d人有倍攻,盡量跟返
如果唔夠打可以係完場果陣放出去比其他人幫手打
獎勵有2種,擊破同埋扣血量都會有各自獎勵

自膠 ...原來大筒木會升lv, 一直用特效角打,一下打贏,以為自已漏左咩?以為好似有d任咁一入關,對手自動離場

點知特效角有得加乘分數,原來係加陪攻,直到大筒木十幾lv先知 ..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞