[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
希望月尾出輝夜
大筒木個任點打

你睇返佢邊d人有倍攻,盡量跟返
如果唔夠打可以係完場果陣放出去比其他人幫手打
獎勵有2種,擊破同埋扣血量都會有各自獎勵

自膠 ...原來大筒木會升lv, 一直用特效角打,一下打贏,以為自已漏左咩?以為好似有d任咁一入關,對手自動離場

點知特效角有得加乘分數,原來係加陪攻,直到大筒木十幾lv先知 ..

咁分數有冇加乘
希望月尾出輝夜

30札
大筒木個任點打

你睇返佢邊d人有倍攻,盡量跟返
如果唔夠打可以係完場果陣放出去比其他人幫手打
獎勵有2種,擊破同埋扣血量都會有各自獎勵

自膠 ...原來大筒木會升lv, 一直用特效角打,一下打贏,以為自已漏左咩?以為好似有d任咁一入關,對手自動離場

點知特效角有得加乘分數,原來係加陪攻,直到大筒木十幾lv先知 ..

咁分數有冇加乘

冇啦

咁分數有冇加乘

冇啦

我覺得分數好似輝夜血量千分一?
希望月尾出輝夜

30札

1500石已準備

咁分數有冇加乘

冇啦

我覺得分數好似輝夜血量千分一?

唔洗覺得
根本就係
終於得閒搞個連登ac
有D想重玩 究竟而家要抽咩首抽
我見佢仲復刻緊九四好後悔無留低個ac
黎緊隻4代唔係限?

講到明唔係
唔知有咩陰謀

睇黎營運好憎4代
突登講明唔係限

呢隊可以1kill 50lv共鬥
君麻呂出血 等輝夜減防 鳴門1下打6000萬

會唔會好難出血?

會唔會好難出血?

唔會

會唔會好難出血?

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

會唔會好難出血?

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

風遁鳴係%攻擊 就算你減到敵人負防都係同一個傷害

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

Thx

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

Lm學野
想問下新春三竦個pool洗唔洗抽?有一次初回5星未抽

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

點解我出左血之後嗚門打得萬幾?

唔會

用5星嗚會唔會扣多d?

咪話左要等輝夜出招之後減防

出邊招?

出邊招?

出邊招都得,應該係對手行動完先會減
大家係咪del晒game

仲打緊父幹
隻白絕又係唔撚跌覺醒料,痴線

埋頭苦幹,未打輝夜

埋頭苦幹,未打輝夜

太多副本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞