[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

你唔係頭三下中2隻架咩原來你追埋第3隻

前幾日手痕 點估到佢要我射爆成個九宮格先俾隻鳴我

課長

九尾查件忍具真係為對人用, 鬥快出亂丸

你唔係頭三下中2隻架咩原來你追埋第3隻

前幾日手痕 點估到佢要我射爆成個九宮格先俾隻鳴我

一早放棄左年末年始,打都唔撚想打

剩係打3件忍具+忍道卷+忍石
逼人打1000萬

父幹苦無
雖然已經唔算好勁

唉屌
新主角果3件野未打
e+又有野刷
想棄晒佢 反正抽唔到
九尾查件忍具真係為對人用, 鬥快出亂丸

900萬分真係屌出黎
逼人打1000萬

父幹苦無
雖然已經唔算好勁

唉屌
新主角果3件野未打
e+又有野刷
想棄晒佢 反正抽唔到

我連天天都未打完

父幹苦無
雖然已經唔算好勁

唉屌
新主角果3件野未打
e+又有野刷
想棄晒佢 反正抽唔到

我連天天都未打完

天天我都未打完,新年任三次10連都冇特效角已放棄

唉屌
新主角果3件野未打
e+又有野刷
想棄晒佢 反正抽唔到

我連天天都未打完

天天剩係拎左幾件最重要就算
1000萬我要刷350場 應該棄 新4代都冇撚用架啦反正

唉屌
新主角果3件野未打
e+又有野刷
想棄晒佢 反正抽唔到

我連天天都未打完

天天剩係拎左幾件最重要就算
1000萬我要刷350場 應該棄 新4代都冇撚用架啦反正

把苦無真係唔算特別勁 條pvp頸鏈同新年忍具可以代替
350場=爆70粒石(唔計升級)
打完新春
打完新春

大蟲你應該係次次event唔理有幾多日打都爆面盡快打完所以啲面去得咁快

我通常攤長黎打,又等下回體升級咁,所以重有二百幾面
打完新春

大蟲你應該係次次event唔理有幾多日打都爆面盡快打完所以啲面去得咁快

雙倍經嗰時,最好刷野
打完新春

係呀 但我d體力計得好準,從來唔浪費,我真係乜鳩都打齊,又冇乜特效角
換哂天天全部忍具,石像本身有2 set都換埋強逼症
打完新春

雙倍經嗰時,最好刷野

雙倍跌率果陣升左好多垃圾上100lv
打完新春

係呀 但我d體力計得好準,從來唔浪費,我真係乜鳩都打齊,又冇乜特效角
換哂天天全部忍具,石像本身有2 set都換埋強逼症

痴線佬
Lm
新手抽唔抽四代個pool好 好似唔係好抵抽

雙倍經嗰時,最好刷野

我都係全部升到80lv
無猿王

雙倍經嗰時,最好刷野

我都係全部升到80lv
無猿王

我連覺醒書都0埋

我都係全部升到80lv
無猿王

我連覺醒書都0埋

連登好多癡線佬

我都係全部升到80lv
無猿王

我連覺醒書都0埋

連登好多癡線佬

而家無雙倍跌率完全唔想升野
但又成倉強化料
Lm
新手抽唔抽四代個pool好 好似唔係好抵抽

唔好抽,直接skip個event,玩其他仲好
又有新角
幫復
又有新角
幫復

睇唔出邊位
pvp又黎鳥
順帶一提6星斑似乎仍然冇用,反而6星我愛羅值得期待
又有新角
幫復

睇唔出邊位

幫復都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞