[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
一早打哂d野 呢幾日好似gree放我大假咁

我仲有好多野未打 但唔知打咩先 有時亂入左 好快死左

打哂d通常任曜日任未?拎哂d石all in今次個pool

好 打緊石 夠石就抽
Btw 應該抽邊個pool

單柱間
我屌你老母呀終戰佐
一早打哂d野 呢幾日好似gree放我大假咁

我仲有好多野未打 但唔知打咩先 有時亂入左 好快死左

好 打緊石 夠石就抽

超忍祭
我屌你老母呀終戰佐

唔好屌我 我都用緊單支終佐同人地隻單支終佐/六道佐磨緊
調整完結果仲悶過上次

中撚左伊邪那美,個人仔唔見左冇得行動
我屌你老母呀終戰佐

對面單方面郁?
屌係老母終於打完20000分
2隻終佐on99咁鬥miss
我屌你老母呀終戰佐

唔好屌我 我都用緊單支終佐同人地隻單支終佐/六道佐磨緊
調整完結果仲悶過上次

每次對親終戰佐都大戰三百回合
爽呀

對面單方面郁?

係,我冇得郁第一次中呢個bug
30抽咩都冇

好 打緊石 夠石就抽

超忍祭

個pool大獎係邊隻 我差3粒夠石

我見之前咁靜 以為有小圈子group
我都好少入依d
但我而家先玩 勁多野問
巴打們唔好介意

呢到算多人 死神呢到直頭冇post

隻game剩係不停要你抽新卡 無咩技巧可言所以無咩人討論

無錯 隻game 得爆機佐得天下 已經on 都懶得on

呢到算多人 死神呢到直頭冇post

我仲而家先開始玩
邊隻係爆機佐

我仲而家先開始玩
邊隻係爆機佐

鳩叫果隻

我仲而家先開始玩
邊隻係爆機佐

鳩叫果隻

其實爆機佐一開始半減就差好多 大家路好歧視佢
利申:我冇

我仲而家先開始玩
邊隻係爆機佐

鳩叫果隻

其實爆機佐一開始半減就差好多 大家路好歧視佢
利申:我冇

爆機佐有樣好-用朋友果隻就夠
30抽咩都冇

又單屌左4下
30抽咩都冇

又單屌左4下

今個pool同上一次一樣
難撚中到
中晒2個伏
忍交換卷係交換所換5星?有邊隻5星要一定換
究竟自來也裝咗啲咩可以唔食技

料理忍具
3回行動你吹佢唔撚漲

頭3round唔食技應該係裝左志摩的料理
btw撳menu有得睇pvp對面嘅details

頭3round唔食技應該係裝左志摩的料理
btw撳menu有得睇pvp對面嘅details

THX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞