[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

呢到算多人 死神呢到直頭冇post

隻game剩係不停要你抽新卡 無咩技巧可言所以無咩人討論

無錯 隻game 得爆機佐得天下 已經on 都懶得on

有名你叫shinobi collection,抽卡呢方面順其自然抽自己鍾意嘅角色咪算,反正有得用fd嗰隻
30抽咩都冇

又單屌左4下

今個pool同上一次一樣
難撚中到
中晒2個伏

1%

我究竟有冇中到伏
忍交換卷係交換所換5星?有邊隻5星要一定換

冇話邊隻嘅,換得嘅都唔會勁得去邊,唔急就留起張券先

我究竟有冇中到伏

中到應一應

我究竟有冇中到伏

中到應一應

好既 我出名黑仔 繼續打石等下次再抽
應該唔洗再追依個pool吧?

我究竟有冇中到伏

中到應一應

近排應該得呢次超忍出曬所有限,睇下你想唔想搏1%中到是但一隻限
如果冇限特別想要就留石先

中到應一應

近排應該得呢次超忍出曬所有限,睇下你想唔想搏1%中到是但一隻限

係咪禁內容一欖 我隻小櫻重覆左 有咩用
同埋我有張5星推薦狀...忍道係咩黎?
乜抽限得1%
平時最多幾%
試下用十拳鼬打pvp
第一下,扣三千幾
第二下,0 屌你無視耐性迴避到架咩 笑左

幾時六星呀

中到應一應

忍道會升三圍數值,升到忍11有bonus被動技

隻小櫻自食升忍道
忍道由0至11,當滿咗11忍之後有得揀多一招bonus ability,而張推薦狀就唔好亂食,5星嘅必升忍道,3/4星嘅就隨機升,所以通常要升忍道會食曬3/4星推薦狀先
乜抽限得1%
平時最多幾%

唔洗理,你唔會feel到有分別
試下用十拳鼬打pvp
第一下,扣三千幾

幾時六星呀

自膠,原來係會心先無視耐性
廢到
乜抽限得1%
平時最多幾%

唔洗理,你唔會feel到有分別

vip大蟲,成日單抽中限
試下用十拳鼬打pvp
第一下,扣三千幾

幾時六星呀

自膠,原來係會心先無視耐性
廢到

鼬太知生日所以推出黎cap水呃飯食嘅限

隻小櫻自食升忍道
忍道由0至11,當滿咗11忍之後有得揀多一招bonus ability,而張推薦狀就唔好亂食,5星嘅必升忍道,3/4星嘅就隨機升,所以通常要升忍道會食曬3/4星推薦狀先

我得六道鳴同麒麟佐 升邊隻忍道先好

隻小櫻自食升忍道

六道鳴,跟住35cost佐助
記住唔好食錯落普通嗰隻麒麟佐度

隻小櫻自食升忍道

好 我會記住係35cost個隻

其實留好d
六道鳴冇咩作用啦
35cost 果飯等6星先再食忍道卷

其實留好d
六道鳴冇咩作用啦

隻佐助有得升6星?

其實留好d
六道鳴冇咩作用啦

隻佐助有得升6星?

未有,應該遲d開
30抽咩都冇

又單屌左4下

你仲抽黎做咩 終戰三忍小李齊曬 人生贏家

其實留好d
六道鳴冇咩作用啦

隻佐助有得升6星?

未有,應該遲d開

咁我留下先 即係5星升忍道升到11 如果有得升6星既話 升左忍道會清零?

隻佐助有得升6星?

未有,應該遲d開

咁我留下先 即係5星升忍道升到11 如果有得升6星既話 升左忍道會清零?

唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞