[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

pvp 裝咩好

呢四件pvp perfect

一下打唔死人

pvp 裝咩好

一下打唔死人

上左斬就得
想問下 想升忍道 用3星推薦狀 我係邊個位食?係咪就咁強化個位食晒佢就得

三十抽乜都冇
想問下 想升忍道 用3星推薦狀 我係邊個位食?係咪就咁強化個位食晒佢就得

不過3/4星都好低機率

3~4星 不嬲好難升
三十抽乜都冇

呢幾個月 好似較低左機率咁

3~4星 不嬲好難升

初初出好易升 好多時都3星10升2~3
之後偷偷地改機率 20都升唔到1
三十抽乜都冇

有冇啲五星唔係限值得升架
三十抽乜都冇

唔係限 唔洗出場
以前就得
依家隻隻咁厚血
唔用限無得打

唔係限 唔洗出場
以前就得
依家隻隻咁厚血
唔用限無得打

睇番 好似都叫有3隻限
但係巴打送既首抽帳

一下打唔死人

上左斬就得

都唔得
屌你根本為反而反 我愛羅同迪迪仔九唔搭八都可以輪迴寫輪眼半減
你係唔想比人一角打天下當初就唔好出咁勁 又要威又要戴頭盔咪你呢d囉
屌你根本為反而反 我愛羅同迪迪仔九唔搭八都可以輪迴寫輪眼半減
你係唔想比人一角打天下當初就唔好出咁勁 又要威又要戴頭盔咪你呢d囉

都唔係第一日嘅事,舊四

都唔係第一日嘅事,舊四

舊仙嗚

都唔係第一日嘅事,舊四

舊仙嗚

唔勁點引你地抽 抽後算賬
用full team少d機會遇到佐助,可能因為有佐助都走去單支

點知比我遇到條仆街掛呢隻野做隊長,0速我屌你老母..

用full team少d機會遇到佐助,可能因為有佐助都走去單支

0速對面點贏

都唔係第一日嘅事,舊四

舊仙嗚

唔勁點引你地抽 抽後算賬

抽都抽唔到

0速對面點贏

好感動啊屌 玩呢隻驚第一次中到自己想要嘅角色

我愛羅返生咗之後幾有用

我愛羅返生咗之後幾有用

等緊佢復刻埋淨低啲忍具
點解迪達羅會雷遁半減,明明俾雷遁屌打
點解迪達羅會雷遁半減,明明俾雷遁屌打

呢隻驚已經無視原作設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞