[I/A] 火影忍者疾風亂舞(63)火影世界第一

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
玖辛奈招技動畫整得咁hea
btw隻四代快到睇唔到

上下各10抽,中鳴媽,上6星會點

你就好

原來新94係32 cost, 鳴媽30 cost...咁睇應該唔勁得去邊
重覆左隻語音櫻
升忍道又好浪費咁
應該點做
重覆左隻語音櫻
升忍道又好浪費咁
應該點做

等6星佢勁左你就捨得升忍道架喇

咁如果隻隻都全體地圖炮唔駛玩啦

單體唔想用,早知就唔抽啦

3個十連先中

賣咗佢 記住食夠20lv先賣 多啲錢

升滿左啦
重覆左隻語音櫻
升忍道又好浪費咁
應該點做

賣左佢
重覆左隻語音櫻
升忍道又好浪費咁
應該點做

嗰一下忍道食張券都升到,留低佢啦

你就好

原來新94係32 cost, 鳴媽30 cost...咁睇應該唔勁得去邊

玖辛奈招縛減成70%技傷,上左6星應該不得了

你就好

鳴媽麻麻地 雖然減70%傷 但單體 我用辣鳴直接減全體50%攻好過 傷害都係單體同埋唔多應該1x萬到 技2補量太少但個決意buff幾好用嘅 但現在求其限都又自buff又高迴避都唔差嗰少少血同50%buff啦
限4好快 但係好似差咗個迴避 希望6星整返就perfect池

險撚到 好在無事

因為靠第二張卷中左限四
爆面爆肝值返晒

頭先52石來多個十連中新老母

險撚到 好在無事

因為靠第二張卷中左限四
爆面爆肝值返晒

頭先52石來多個十連中新老母

重覆左隻語音櫻
升忍道又好浪費咁
應該點做

留黎做乜 都冇邊張卡係需要玩影分身
我隻老母都升左忍道了

我隻老母都升左忍道了

除非我食卷滿咗忍道唔係都會食咗佢 利申前排先食咗2隻輪迴班升忍道

我隻老母都升左忍道了

除非我食卷滿咗忍道唔係都會食咗佢 利申前排先食咗2隻輪迴班升忍道

你係新手無乜限另計 多過4隻限嘅你一隊都放唔哂啦仲帶隻重覆?
四代二月中覺醒
四代二月中覺醒

重有35cost佐,唔知邊隻鼬,仙自同小南
四代二月中覺醒

呢個二月好唔得閑
四代二月中覺醒

十拳鼬都6星喇 凱真係孤兒仔
四代二月中覺醒

凱就算鳩數啦,80cost喎
十尾個任有咩忍具扲

二月中ranking應該就係帶土,btw屌你老母營運,你唔好索性出過隻八門賀意

你就好

鳴媽麻麻地 雖然減70%傷 但單體 我用辣鳴直接減全體50%攻好過 傷害都係單體同埋唔多應該1x萬到 技2補量太少但個決意buff幾好用嘅 但現在求其限都又自buff又高迴避都唔差嗰少少血同50%buff啦
限4好快 但係好似差咗個迴避 希望6星整返就perfect池

有愛大晒

二月中ranking應該就係帶土,btw屌你老母營運,你唔好索性出過隻八門賀意

重有扇間
四代二月中覺醒

十拳可否為限鼬爭返一口氣
個ac翻唔翻到身就睇隻35佐,起碼要去到終佐level先收貨
前世得罪gree,抽抽埋埋全部唔係邊緣限就係垃圾,翻唔翻到身就睇35cost呢幾隻
個ac翻唔翻到身就睇隻35佐,起碼要去到終佐level先收貨
前世得罪gree,抽抽埋埋全部唔係邊緣限就係垃圾,翻唔翻到身就睇35cost呢幾隻

你有邊幾隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞