一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
可能燈光問題
果晚係d慈善晚會
同場見到韓星top
令仔到痴線 輪廓勁深 又高大
不過成晚不停煲煙
N年前有日好撚熱入左去體育館避暑
點知橫洲工業打緊 唔知friendly定聯賽
望到fisherman lok 心諗原來咁細粒 個個都交波比佢射三分 十球有四球左右air
比比鳥睇落就幾高幾大隻 正正常常同螢幕見佢嘅觀感差唔多
是日尋人,吉妹請入。。。
https://lih.kg/753087
仲有係置地見過痴兩公婆
老公到痴線 30出頭咁
個老婆戴左眼鏡都見到成面班
真係老到
chi lam
循例講返句,令你老母。靚呀
離題喎
sor大老
一時懶冇正字
原諒我
見過佢老婆真人,又高又瘦又白
仲好nice,見到我望住佢仲主動同我打招呼
pearl tonight好高好橫
王喜:又黑又大隻,帶黑超成個中田英壽咁
李亞男:好撚高 又白又靚,電視睇覺得好一般
王祖男:好撚柒矮,俾佢老婆抱起黎屌都得,個樣仲衰過上電視
東昇耀揚:又高又大隻,型到仆街 一d都唔似游b
胡渭康(後生呢輩應該唔識佢):正宗油頭粉面,但好撚好撚友善,樣唔差既但佢呢個年紀殘殘地先似返個男人
荷蘭叻:真人瘦d老d,但一笑果陣都仲係成個多隆咁
雨僑:真人比起上電視更靚,白到發光咁滯
關芝林咁誇張 不過佢好似真係幾高
好想同佢hole hole地相處
美人我一直都好鐘意佢嫁
我見佢真人之前已經好鐘意佢 做野見到佢係佢初初選完港姐個時
港姐個時已經覺得佢好靚
就算高登child登話佢巫婆 我都覺得佢好靚

可能我見佢個時係拍埋落法拉同鍾嘉欣到 對比下真係矮
佢應該冇170 唔sure
同埋佢係好瘦 肥返啲就好
呢個真,都係工作關係見過,但個次又冇黑口黑面,但皮膚真係 上好厚粉
仲有希哥:果日佢著到火雲邪神咁 但係都好撚靚仔,仲幾fit下
郭富城:比我想像中矮 但好撚型,不過佢果陣唔知去過邊到黎仲扯住旗 好撚大抽
游b 都唔係好似姐!
王喜是咪基味濃?
王祖男同佢老婆形容得好好笑
小虎隊最紅係咪佢
Ben sir
真人一個戇鳩阿叔
唔知點解無啦啦勁多人憎佢,明明選個陣係大熱個個讚佢靚
扯住旗 撞過咁多藝人既你
劉心悠
真人嚇死你
通常真人五官深過上境同顯肥
佢上鏡五官都咁深塊面咁瘦 真人咪好恐怖
仲見過朱千雪,真人好正,正過上鏡
王喜係遠處見到佢有feel到有陣基味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞