一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
陳嘉桓
真人好高大下,骨架幾橫,可以話係鬼妹身形,樣同相一樣無咩大分別。唯一無反差真係對 , 包到實晒隔離左右都會忍唔住望多兩眼
狄2達
真人唔太高,但比起上鏡嚟講好L 靚仔,上鏡無咁Charm
歐錦棠
真人同上鏡冇乜分別 但閪口閪面

黃曉明
係商場做宣傳見到佢 真人好撚靚仔 好有星味 佢應該5呎8-9吋到 佢可以好吸引人目不轉睛望住佢

Hanna
真人好平凡 好厚妝 面有啲扁 mk冇星味

許廷鏗
真人靚仔過上鏡 真人望落唔肥 官仔骨骨咁 輪廓分明

陸浩明
真人好高好瘦 好厚粉好白

肥媽
真人好爽朗好nice 同上鏡差唔多

龔嘉欣
真人5呎4左右 個鼻冇上鏡咁柒 好瘦 真人好睇過上鏡

學是學非2個是非精,係大學見過佢地

嘉琪
真人靚過上鏡好多 冇上鏡咁鞋抽 面尖尖皮膚好 清秀

靚湯
真人好大份好高 有5呎8 大份過嘉琪好多 膊頭橫 不過皮膚白

趙頌茹
真人好高好瘦 條腿好修長好靚 顴骨冇上鏡咁高

狄易達
mk味濃 輪廓唔分明 有啲似大陸北仔樣

新聞之花周嘉儀
厚妝 眼影畫到隻眼好黑好肉酸 下巴短面扁 真人唔靚 不過條腿黑絲幾幼

蘇民峰
真人同上鏡差唔多 但真人冇咁瘦 膚色偏黃
冇反差講唔講得
2年前左右係中環威靈頓街見過沈卓盈 素顏都好靚 白白滑滑 又瘦
另外一次又係中環迎面見到蔡一智 我望住佢 佢都有微笑
上個月係海洋公園見到鄧上文 同佢老公+仔 細細粒咁 笑起上嚟幾sweet
千雪真人個口冇上鏡咁大 係city見過佢幾次 平時淡妝冇咩特別但有次佢化番濃啲真係勁靚 我係女仔都忍唔著係咁望佢

一直覺得S.H.E入面selina最上鏡 但見完真人之後就覺得hebe最靚 對眼好吸引人 selina反而係最普通

陶傑真人就算唔笑個樣都好慈祥老人feel

有朋友係外國見過做無心法師個大陸男演員 話佢真人好型同好有魅力 仲話咩未試過親眼見到咁靚仔嘅人 宜家直頭做左佢粉絲
蔡思貝真人靚過上鏡好多 個樣都唔似達哥
X千雪真人無上鏡咁白淨
大份得黎似陽光運動
無化妝一眼都認到
陳豪
係樓下會所做gym撞到佢 高大 charm 有佬味
然後翻上樓佢hold住個lift比我入 仲對住我微笑
好gentlemen 好有禮貌 相睇唔出個種出眾既氣場

黃浩信 陳自瑤
又係樓下撞到 西西地面 男既大隻 女既皮膚好靚 同相差唔多
艾威
真人好高大 好白

羅蘭姐
去教堂望彌撒坐佢後面
都幾濃妝
好nice

湯盈盈
係迪士尼撞到佢 同囡囡慶祝生日
真人靚過上鏡 好瘦

魏俊傑
好大份既阿叔
好似吹脹左既波
裕美真人瘦啲
我都係街見過胡渭康 同你既形容一樣
追曬成個post比你地搞到好想見下胡囧
就黎開post講 差唔多一百條友話佢好靚
佢老公係咪好有料?
陳豪
有次商場event見過,真人同上鏡冇分別,好charm

鍾嘉欣
有次經過見到佢拍緊劇, 冇記錯好似係拍緊巨輪。厚粉幾高, 個樣同上鏡都冇乜分別,不過我覺得上鏡好似有氣質啲

佘詩曼
大概5年前返緊一間蛋糕舖, 夜晚收到個電話話想留兩件cake, 同淨係留左姓佘。公司規矩要留低客人電話, 但係客人唔俾我地都冇辨法。
之後見到有個兩個人黎拎cake, 近距離望過淨係覺得好熟口面, 幾有氣質。嗰陣佢戴住黑超, 全程冇講野交哂俾佢助手講(應該), 以為佢黑緊面我又趕收工就嗱嗱臨俾件cake佢同收錢, 直到臨走聽到佢講唔該先認得把聲

好鍾意睇阿佘做戲
陳凱琳真人成個公主咁 真係好靚
但佢真心矮 冇160
點解你地成日打王浩信做"黃"
搞到我成日以為你地講黃浩然
咁錢7真人點
未見過真人

但相信係有種氣質,電視機show唔倒出嚟
變咗傳說咁
江欣燕真人靚過上鏡 皮膚勁好
王敏奕五官精緻 但冇上鏡咁有仙氣
曾國祥人真人文青啲
黃翠如側面睇啲五官好靚
Zelia鐘浠文真係好大陸妹feel 幾厚粉 冇上鏡咁靚
第一頁有人講 我都想講下
胡杏兒有幸見過一次
真人的確係靚女黎 不過又未到驚為天人咁誇
仲有陶大宇 篤波見過 真人唔係戇鳩款
冇睇到
工人姐姐拖住係前面行得勁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞