一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
係舊登講到而家
真人真係靚到好誇張
西貢見過佢跑步 完全冇星味 路人始終都係路人
目測 17幾
食飯果時撞過劉青雲,畀人感覺好cool,有種生人勿近既感覺,但當問到可否影相果時又會好nice一口應承
真人睇落惡惡地,不修邊幅咁
細個屋企九龍城街市開生果檔

成日要留d靚芒果比洪金寶返去整布甸
牛魔王鼻
多比可愛咁多
林師傑幾型 佢真人幾好,同佢影過相

汪阿蛆就不了,真人更加殘。當年我小學四年班參加活動見佢個陣諗住搵佢簽名,塊面閪撚到咩咁。

C all star個主唱都型同靚仔,真人都好nice,返pt上菜俾佢個陣佢會唔該前唔該後。

小鳳姐,以為佢好老,其實真人望落去好後生,同埋出手好nice,新年個排聽啲同事講佢派咗每人一百蚊利是。
大約10前喺荔枝角公園見過鍾嘉欣同阿蛇 可能拍緊公主嫁到個期 阿蛇真人靚過上鏡好撚多 嘉欣就厚粉
上鏡成日影到佢好似好大份咁
但其實都幾瘦
見過 雷莊兒
隻眼勁無神 但個鼻好高好靚面型唔差
個嘴都冇上鏡咁大
身材 好均勻
有氣質過亞軍
但佢好似 好唔開心好沮喪咁行過
好鬼似條喪屍行過
應該好受言論影響
wiki 話佢178, 我肯定佢唔只
胡囧真人真係靚過上鏡好多
上鏡好豬
真人絕對係靚女,雖然未至於話勁靚
但你見到佢會覺得佢係靚女
真係見好多人都話佢真人勁靚仔又有氣質
3年前係澳門見過 有肉地 高高大大咁 過紅綠燈跑住過 對波彈下彈下 好撚正
真人仲靚d但衰在唔夠高
佢真人好肥下
三年前去東京 係原宿表參道附近大概20分鐘路程到既巷仔見到佢
本身冇留意係佢
我同個frd係轉角見到有個中女 繞住個高高地肥肥地既中坑
之後我地用廣東話傾計 條女即刻彈開同fing開隻手 我地先望到係關之琳
見到我地望佢就黑面
然後用手遮住個鼻同嘴 (本身已經戴黑超 但係果陣已經六點幾 天都黑左一半 )
轉個頭佢就急急腳轉左入條巷
因為好多00後連真情都未睇過
你唔問下報紙佬?
我果次係中環撞到佢,佢應該都係整個容,個樣好怪
講多幾個

Mandy 蔣雅文
搬去台灣後返嚟香港時有機會見過佢,真人依家唔止衣著配合返個文青feel, 有機會傾過下計發現佢講嘢有文有路個人係真文青鐘意藝術手工嘢,氣質即刻出晒嚟

魯振蕩
電視印象係比干同公公,真人聽過佢講嘢好撚八婆,仆街藍絲一名,日常講嘢都係公公腔口,做戲做返自己

錢嘉樂
印象中獎門人好玩得,以為佢唔笑時會黑面樣。 但真人見到佢好nice, 見過佢見到d small potato, 都會同佢地打招呼好笑容。難怪撈到今時今日。

曾志偉個仔個女朋友Venus
真人同相差唔到,本身無咩特別鐘意佢,性格正常,但隻腳啲毛孔好L粗,係好L 粗,一點點紅點咁,唔知佢係嗰期做完脫毛定點啦,完全唔同相,腳都粗相一定有執。佢經理人麻煩同串d。

9柏豪
真人係嘅係靚仔,但係花心仆街一名,唔知依家仲係咪。
後生佢咪好地地,之後整容整到
先唔係😂chilam真人係幾高大,但係皮膚好差,唔化妝勁粗糙..
反而靚靚皮膚先好又白,不過皮薄容易敏感,所以多數見到佢都係唔化妝
李力持真係普通阿叔黑口黑面,不可一世樣,塊面勁L 多油同暗瘡窿。
發夢見過既(但都無乜交流)有神之馬壯
真人比想像中黑同高,好撚型,有佬味

另外有「美魔女」之稱既溫碧霞
嘩真係屌你老味,除左黃面呀婆之外搵唔到其他形容詞
仲要好撚大牌

另外陳志雲唔知仲算唔算「藝人」
真人把聲絕對比你想像中更加gay
佢上鏡睇正常好多 真人真係好大份
係本身骨架已經好大 又有少少肉果種
完全唔明點解佢上報紙雜誌瘦咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞