一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
生抽

上次係機場禁區撞到佢 成個鬼佬咁
好型好charm
屌講呢啲見過2次 以前住附近
一次見到佢散步一次見到佢飲茶
真人好似有啲怕俾人望
我望住佢佢個樣即刻好擔心
但我完全冇拎手機出黎/行近佢話想影佢咁
以前方刀甲仲做運動員時,見到佢比賽,幾串架啦!仲成面係墨屎,不過運動真係勁。

另外好多女仔鍾意馬明,以前見佢同明星足球隊一齊去踼波,真人的確係月球表面咁....近距離真係唔多掂,外型都算係咁啦!可能高大咯!靚仔又唔講得,反而同隊梁漢文個D係靚,青靚白淨,但又嫌唔夠MAN咯!
見過馮德倫
真人係勁頹 勁滄桑 小小星味都冇 好似街邊啲呀叔
一啲都唔charm
幾乎忘記有次在高爾夫球場見到程志美醫生...佢一個人好純熟的手勢拎住支煙...真係咩形像都冇,好似撈偏咁,姆指食指頭夾煙,向手心咁拎..真人極瘦,但好多年前
比那個樣再衰D
見過張家輝同佢老婆,好多年前係尖沙嘴海港城買bb床,一眼就認到佢地。同相分別唔大,老婆幾靚
都係海港城見過宇宙gem, 普通o靚妹咁但好細粒,仲有黎姿靚過相,真人好正同有氣質
張松芝正嘢
唔係波 我12年見佢係ceo影poster令到痴線
宋熙年
電視睇成個咕嚕咁
真人靚到識發光
宇宙gem 對大脾冇想像中咁粗
做野晚會見過劉嘉玲
真人都keep得好好 遠睇冇老態
咁錢七呢 係咪真係好似睇相咁
佢啲相勁老。。。估唔到
衰鬼!問埋呢咁既野
我都係佢親戚喎, 唔通我同你#
呢個我都見過
真人高大有型靚仔 不過個樣同相其實差唔多
我喺gym room見佢跑緊跑步機
可能feel到我望佢 佢有望我一眼微笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞