一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
屌child登...
見過雷莊兜
條女好高 個陣佢同個靚女一齊行(好似係中華小姐)
可能勁撚大對比 顯到真人比電視見到嘅佢更樣衰
宋熙年 真人好瘦 好有氣質
真喎 我都係街見過佢拍戲 以呢個年齡嚟講好型
心悠出晒名皮膚差
上鏡都睇到勁多粒粒
不過五官真係靚
諗起幾個工作上接觸過:
謝霆鋒
真人幾矮細瘦削,mk 味依舊

王晶
真人肥撚到隻豬咁,肚腩拍得住滔滔

發哥
真人好高大,nice 得嚟好有氣場

係電視睇佢五官唔靚又冇乜靚女feel咁
直到有次行街見到 果陣佢係好遠 未認到係佢
離遠已經覺得好有氣質
真人感覺好大氣 好大方
我諗係鏡頭capture 唔到佢既氣質
Diu 有人去叫雞撞過佢添啦

又厚粉
對眼真係細 嗰時係海港城見佢畫哂眼線整哂假眼睫毛都唔大
表哥
佢真人我好近見佢一次 仲同佢對望好耐 好似好想人認到佢叫佢個名咁
真人矮 個樣好平凡 真人個鼻冇上鏡咁柒 皮膚係幾滑
見過好多藝人
大部分都無乜反差
除左鍾楚紅
有次放工行史丹利街見到佢同張曼玉坐司機車去對面陸羽茶室食飯
咁果時史丹利街路面凹凹凸凸
佢司機一開車走,有個轆空轉,其實佢已經落咗車,但d反應勁誇張,同屋邨師奶搭巴士落錯車一樣"嚇死我喇 X 一萬九千幾次"你係咪肯定㗎車無事""點算好" 之類,相反maggie勁淡定
同埋果日張曼玉近睇同相完全無分別,keep得勁好,皮膚,光彩,氣質,反而鍾楚紅好殘,同雜誌果期影佢完全兩回事
未見過佢地之前,我一向覺得紅姑贏一班
見過之後扣哂分
所以你班友咪咁信d網上女神相

不過另一個反差大嘅人係阿徐,你以為佢串,其實佢幾nice,佢對街外人幾客氣,又係估唔到

最無反差應該張家輝同余文樂
家輝超nice,請問前請問後
666就正pk,黑口黑面之餘係公眾而室內地方食煙完全唔理人
陳凱琳 見過2次超瘦好細粒成個人好乾咁 無乜妝完全中東樣
岑杏賢 係地鐵車廂入面企隔離幾高 不過唔紅個車廂都幾多人下都留意到/望佢
林奕匡 又係見過2次 2次都超級勁厚粉底同畫到條眉好粗 皮膚係咁厚粉下都睇到麻麻
唔爭在講多個
果個係楊冪
你成日見佢d相好靚咁
但真人一定整過容
我唔知呢度有無巴打見過整過容嘅人相同真人嘅分別
不過只要一見到真人,你會睇到平時相睇唔到整過容果d菱角出哂嚟
見過呢種人嘅巴打會明我講咩
石修
真人好高大好型佬好有星味
睇電視覺得佢係一個普通亞叔
見過佢著白色小背心係洗衣舖拎衫
以前做運動舖serve過佢 幾nice
見過藍莓真人
貼身牛仔褲背心身型真係好正
行過個個都會首先俾佢身型吸引望下佢
之後望埋樣先知係藍莓
The rock睇相以為佢得米七...
渣渣輝 黃浩然 鄭嘉穎 當奴真人殘過上鏡好多
原本以為許志安好高 原來真人好矮
黄心美好nice好靚女
雷莊兜 好似ABC
個籮由幾凸 個日見唔到排牙

平時睇劇睇相好普通 真人好型
醒唔起佢叫咩名[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
好似叫張唔知咩賢?

辣薑哥
Alan Walker 比想像中矮
宋芸樺, Angela Yuen個頭好細,拍埋去影相自己變左巨面
唔知點解大陸有部分整容果堆一睇就知整出黎
但係韓國果堆反而冇咁覺
馬子仁真人唔高 黑黑地 成個普通大專生咁
零星味
張寶兒真人其實無啲相咁柒 排牙唔怪 仲好有禮貌添 幾個是非精得佢主動講byebye
涼瓜皮雖然都厚粉又有啲紋 但其實都幾靚
劉穎旋都真係好高幾靚 但骨架大
fyy真人浸mk味更濃
張彥博真係極童顏 仲後生過上鏡 對眼好大
梁漢文同上鏡無咩分別 係後生啲 不過都唔高 好好唱口好多野講
簡淑兒第一眼係好靚 白到發光咁 皮膚好好個妝貼到好似p上去咁 但係睇得出整過 仲好細粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞