一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
痴撚線咩,咁又打手
最撚憎你班仆街生安白造我都忍得好耐
知唔知乜撚野叫打手呀??
我返新聞部呀打你老母手咩
買野食撞到又要比你條撚屌屈
晨早辭撚左工返外國讀書啦!
我屌你老母趁地林啦!!
屌,夠貼切

見過真人個下巴呢...
之前做遊艇會見過好多明星入黎食飯
1. Eason 真人完全冇架子, 好吹得, 仲記得佢係到諗緊英文既唔該點講, 佢話多謝係Thank You, 唔該唔知點講先係正式, 168左右高著NMD 同場見到佢個女同埋佢老婆

2. 李克勤 帶埋一家大細黎食飯 真人都係咁撚串 成晚食飯黑口黑面 同我差唔多高 175左右, 但對鞋勁高

3. 任賢齊 勁nice 好搞笑 終於見識到佢D廣東話 178左右

4. 張柏芝 帶住黑超入黎食飯 勁cool 係果種離遠都散發住明星相咁既女人

5. 劉丹同劉鎧威一家 劉丹真人好老 真係阿伯黎 劉鎧威都幾有禮貌 睇唔出 睇相以為佢好串

6. 張學友 佢又係帶埋一家大細黎食飯 呢個真係不得了 佢原來係勁慈父勁細心 成晚幫個女用去魚骨 又勁有禮貌 我擺去收走佢隻碟佢同人傾緊計都係咁講唔該哂, 佢都幾矮 168左右.
不過佢老婆就好難頂 係咁問道菜有冇咩有冇咩成份, 我撚知咩
係真,個時係海港城見到佢,個比例靚到癲,塊面完全唔會覺得大
其實我係講緊 相同真人既分別
姐係上唔上鏡呢個問題。。
「假相撚/真人正好多」
呢位清 多謝你咁真心既回覆
但你完全離題
我都見過佢一次喺大埔,佢塊面黃到成嚿南瓜咁
張松枝 好耐之前已經覺得佢好型 可惜拍戲永遠都係做二打六 老左都仲好有味道
我知 其實打緊一半已經FEEL到
不過都想分享下比大家D明星平時真人架子係點
佢根本係一個師奶,但我好鍾意佢d串串貢ga樣
早2年年初一同張柏芝同一班機, 等上機果陣係廁所出面同佢迎面走過, 佢笑住講新年快樂

林子祥 真人勁黑 著到勁似乞衣
夏雨 路人一個
之前愛回家果個嚴謹 真人極高勁有男人味 型到痴線
葉翠翠,真人幾高,不過個鼻好間尺,好假
黃德賓
高大大隻
之前做過老臨

香香 喺電視覺得塊面乸埋一舊咁 唔覺得好睇 點知真係見到 勁有仙氣 面細細好cute好靚 尤其是笑嗰時 真係溶撚左

劉X玥 好撚大面 唔靚 成塊面好似腫左咁

黃浩然 電視已經覺得好大隻好型 真人仲正 所有野X1.5咁 仲要單手抱住佢個仔 好有型

橡膠穎 真人好撚高同大隻 可能本身骨架都大 真心型

何硬C 真人好撚嘈 好鐘意講野 不過無咩架子 feel到佢真心好鐘意唱歌同貪玩 人都Nice

胡鴻鈞 塊面比例好完美(可能真係削骨削到啱啱好)真人都nice既 不過live唱歌唔錯
吳若希
見過黃貫中
兩三年前同班同事去megabox 唱k
當時坐係到抱住個bb
應該等緊朱茵
真人同相9.9成似
袁禮琳 真人勁撚靚
上次係地鐵坐正佢對面
我忍唔住 扯撚晒旗
仲比佢見到我凸起既巨龍
鄭融 相已經好矮 真人仲矮
劉心悠
真人面爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞