一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
成日撞到盧海鵬同李力持,盧海鵬真人無上鏡咁活潑,
可能真係年紀太大,見親都係去坐地鐵同飲茶睇報紙

李力持睇相都無咁誇張,但原來真人真係好似老夫子入面班MK嘅樣,個頭就好似小夫老豆

陸浩明睇相好似小夫,真人重似,不過好高同幾NICE
龔嘉欣睇相好靚(以前同我家姐同班 )但後期見到真人原來成粒豆咁,好矮細,個鼻
唔矮, 淨身高應該176左右
你成功啦,我笑咗
佢近距離地係我面前經過
真係好靚
咁教養同樣冇掛勾嘅
只係有睇迪士尼奇幻世界大嘅都知佢個樣係大改特改
鼻樑又透光, 一笑個下巴又成個假體現晒形
大大方方認左佢算數啦
有一次曼谷trip唔知做乜撞到勁多明星
同fisherman lok同一間酒店 同佢合照 佢都幾nice 搭晒膊頭 不過叫唔好放上網
係market撞到佢個死敵希哥 普通唔係好高
之後撞到楊秀胃同唯委係度拍野 前者好高瘦靚有禮貌 仲同我地傾計
後者以為自己係大明星 印象差
n年前排隊入戲院見到前面幾個女仔有個又高又靚係亞男, 細細粒樣好甜既係香香, 一個冇乜特別既係君馨
咁撚誇張,公主小妹咩全場靜左望住佢
我以為堆藝人全部同時間係曼谷
尖沙咀k11門口見過, 無咩打扮, 所以唔突出
亦都唔係特別靚
我見嗰個係衛詩雅
有次係上環見到渣渣輝同彭于晏
張家輝 同上鏡無咩分別, 感覺似化骨龍
朱慧敏
電視睇有浸男人婆feel
真人 勁靚勁有氣質
又高又瘦 堅嚇親
大家閨秀個種 又壓場
真係果幾日係曼谷 日日都撞到明星咁滯
戲院果次就係香港既
洪天明唔係好高 1.8m咁
比起想像中嘅有啲肌肉 佢只係一碌竹

黃子雄好撚高成個巨人咁 估唔到真人幾靚仔
有冇人見過 洪金寶或成龍
手殘未打哂就覆左

有次係上環見到渣渣輝同彭于晏
張家輝 同上鏡無咩分別, 講野語氣好似化骨龍
彭于晏 真人又高又靚仔

係CWB見過三哥同扣你五十分
2個都幾型幾有男人味

大反差係方力申, 塊面都幾撚大, pizza咁, 唔知佢係咪咁岩個日水腫
仲有黎明, 都幾高下, 好有禮貌, 不過笑個陣個樣有d on9, 笑聲都幾難聽
喺黃大仙北館見過唐文龍,唔係好高,最多172-4左右
衛詩雅係靚架,不過靜晒個感覺幾奇怪

另外我見過袁澧琳係葵廣間坐滿人嘅茶記同班friend食嘢吹水,當時仲係唔多人識佢,而我因為對佢美心廣告好深刻所以記得佢,真人靚而修長,好青春好耀眼
葛民輝,鏡頭前成日做on9角色,真人幾型
關芝琳,早幾年見過佢,個妝濃到,似中年黃夏蕙
king sir
真人同個普通呀伯無分別,完全無神彩
不過有nice知我認得佢主動同我點頭
早幾年有次係街撞到鵬哥,真係老左好多
極鐘意睇佢拍戲拍劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞