一人多個相同真人好大反差既藝人

629 回覆
1313 Like 36 Dislike
豬扒港姐,係咪叫張嘉儀?
一年前喺奧海城見到推住bb車,真人竟然好靚
幾年前喺中環見過陳瀅,真人好普通
以前公司喺任賢齊office樓上成日見到,同過一齊搭lift,真人幾型同我差唔多高 利申 165cm
題外話 黃浩然真人好撚閪,之前返工serve過佢勁臭串無禮貌
張嘉儀同胡杏兒一樣

都市傳說都話佢地真人靚過上鏡好多
我好耐之前都係荃灣一間醫院附近見過張嘉兒
我都覺得佢真人靚好多
咁真係靚過上鏡好多喎!
有次都係ifc 定唔知邊度嘅女廁門口見過沈卓盈,真係瘦撚到仆街 仲要著件黑背心連身長裙,顯得仲瘦,瘦到唔知點形容 佢戴埋頂大黑帽,可能因為咁顯到佢超級白,白到反光咁
張嘉儀就因為上鏡唔好睇 就被人身攻擊咗咁多年
當時傳媒講啲嘢又真係幾過份嘅
做event helper 見過陳豪真人真係好charm 好gentlemen 真係正如你所講相睇唔出佢嗰種台型
覺呀 係樓下撞到王浩信 西西地
明星quality 絕對唔係路人樣
哈哈 sor, 謝糾正
係中大見過佢,真人皮膚幾靚好白,真人同上鏡差唔多。因為迎面行過嚟,咁大約估到佢身高大約167到。但個日我未瞓醒,佢行過我幾秒先load 到佢係朱千雪
上鏡太豬
但真人原來係靚女就會好驚訝
見過吳彥祖真人,比上鏡再高再瘦,真人超型,係一見到就會嘩嗰隻,仲要好有禮貌

高ling 真人個樣冇上鏡咁怪,真人個胸都冇電視睇咁大,不過真係好高同好nice

薛凱琪真人俾上鏡仲瘦仲黑,條頸勁長,成個賓妹咁仲要超閪口閪面

光洙真人比上鏡更瘦更高,係一碌行走嘅竹,真人個樣冇上鏡咁戇,不過佢好nice 好好人

又南真人冇上鏡咁殘咁乾,真人又高又型仲好nice
見過李燦森 好高好型棍 而且好好人 趕住拍戲都帝同我影張相
黃日華 真人都幾黑實 唔高 不斷煲煙 啲牙好黃
Lady gaga 比想像中更矮
肯*
唔準你話絕世好男人西
eason
真人唔肥
係大份 骨架橫
但高度搭救番都幾有氣勢
連c雅
真人幾高 同埋個樣唔差
邱凱敏 個樣好殘同黑 好瘦下
個樣好西 我係觀塘log on見過
黎姿真人好靚 同上鏡一樣
李嘉欣塊面有啲疆疆地咁 同埋好高好瘦
陳山聰成陣mk味 又矮
荷蘭叻似老mk
万刀甲好矮 同塊面真係好方 起角咁
Cecilia So 比相再瘦好多 得排骨咁 五官幾標誌 靚過上鏡
吳彥祖好高好靚仔 行過都會另返轉面個種
莊思敏比相仲高 但西口西面 當自己大明星咁
好多女星都話俾佢電暈,有聖光
撞到MMC...短頭髮好撚7

周永痕 高高地 道友樣 火車頭
Fisherman 黑、黑口黑面
Angelababy 個時未北上 幾靚女
排長 應該177左右
肉碎碎 真人真係幾高
陳家樂 真人超靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞