見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
買埋LIHKG+
真係唔知邊個唔識字
衰撚個
自已
sorry囉,破解下部psv玩模擬器,本身psv部機同d game買二手架我

利申窮撚
跟住邊屌邊玩老翻
哇好串
串死左
死左啦
嘔左血

唔知你做乜鳩
好多人psp玩iso都係貪記憶卡load快d
自己其實本身都有果隻game既帶
窮撚真係惡過狗 講野又冇point
同樣我都唔知你係度做乜鳩
New GB 真係免費比我都唔玩。
垃圾到
唔該包埋Ubisoft ,EA落blacklist
EA 就少玩
ubi 最近隻ACO 其實唔差。
Ubisoft ,EA呃錢還呃錢
佢地出既GAME平均都唔會真係好差
鬼叫部機垃圾
講呃錢,暗榮都勁
隻fifa 不過獨市,以二手個價,算好合理
以前細個讀書無錢會搵破解黎玩
依家大個返工已經無download過破解
花咁多時間搵破解 不如俾少少錢買正版 乜都唔撚洗煩
每年400蚊賣波衫更新

ASS ASS IN 同樣內容換SKIN再出5-6次 每次都加價,仲發明新歷史,例如女斯巴達
FARCRY 5特效細節差過2
FOR HONOR POTATO SERVER
THE DIVISION 垃圾SER垃圾更新垃圾平衡,地圖縮一半,畫質3級跳
THE CREW 車無正常運作嘅倒後鏡 車廠同玩家都係犯晒法,仲可以學MARIO半路變飛機快艇
WATCHDOG 睇住佢內容縮水 價錢唔縮
隻隻GAME縮極都有5,60分又個個仆住去玩
同所謂FARCRY 5特效細節差過2,玩過2根本得啖笑
暗榮執柒左佢啦
真正既食老本又改革失敗
失敗完又想食番老本
仲有終極大佬UNITY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞