見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
咪on9
定價同賣價係兩回事
日本成日崩盤
香港有冇?

美國成日特價
香港有冇?
無睇the great gatsby
唔洗槍斃既,起碼都坐下監罰下錢都夠既,不過你都唔洗啦 一句從良就當自己同正版撚一樣就咩都搞點曬啦
細個冇錢可以理解
大左仲咁乞兒

手機game幾百幾千咁課
以前用老翻破解都可以話自己學生未揾到錢
就算去用去買都暗中問人細細聲問

依家係光明正大,仲要話返玩老正個班傻仔
再俾大量自己認為啱既理由合理化
可能你少買game,其實香港都唔少
有時仲有免費派game
nonono,我買正版並唔係尊知識產權,而係欣賞出品人 ,表示支持。如果有人抄佢抄得比佢好,我就會轉買第二個,即使佢係抄。連登就係咁黎之嘛

老翻都係一樣,支持咪買囉,你要我入場睇垃圾,我係屋企飛黎睇仲開心

之前咁講係睇唔過眼d人將盜版行為支那化 我地香港人賣老翻個時班生番仲耕緊田炸
大家都用過老翻
日本係跌到幾十/一百hkd內
hk有可能?

hk得gapcom隻sf2做出過
見到有人畀人非禮、偷拍,我掂行掂過

見到有人偷嘢、打劫,我扮睇唔到

見到有人畀人燒春袋,暗角圍揪,即刻食花生睇戲,睇完走人

人哋問我點解唔屌鳩、唔阻止、甚至唔報警將之繩之於法?

我會話:我都犯過法(亂過馬路、參與過幾次非法集結嘅示威遊行),冇資格理咁多 就算改過自新都冇用鳥 一世都係罪犯
香港你唔係Day 1買其實唔會貴得去邊
查清楚先challenge我喇

唔知頭唔知路就話人ON9
屌, 佢值崩果堆game真係會買咩
隻垃圾高達50都唔買la
犯過事 = 唔屌得人

如果你認同呢個邏輯
咁人哋咁諗又有咩錯
影人炒車係犯罪
灌輸正確價值觀 = 道德撚
樓主連睇av都買正版

厲害了!
叻叻啦從良撚
仲有個晌字無人屌!
知唔知日本史上,崩盤最大係乜野game?
自己扮同正版撚一樣之後再屌柒老翻 ,唔係道德撚
幾星期前sony 先推過99蚊隻人中之龍極,狗不屌gt
歡迎歡迎,回頭是岸、迷途知返係件好事

買返正版games、用返正版softwares已經好大進步㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞