見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
我上日本網
比幾百蚊年費睇既
或者同條女搞

你收尻皮啦
連登真係多你依啲垃圾

你條垃圾拎返件正版出黎先算啦
老翻垃圾仲咁串
其實以個問題唔係翻版
而係手機game吸到太多輕度玩家
我都明白......
唉.....打機打左好多年。依家個trend真係灰灰地....
中國人:
人身自由受約束(言論/行動受限制)
精神生活卻多元(SM cosplay LGBT x-sport)

香港人:
人身自由度高(自由出入境 言論自由)
精神生活單一(TVB TVB TVB TVB)
結果「願意畀錢」去滿足精神生活既事物就只有
e.g. TVB產品 & TVB相關𧗠生既黃子華棟篤笑
好心你唔好係以D地方同佢屌
就算你AV都係正版,佢地都會搵其他野煩你
之後會直情問到你有冇衝過紅燈,有就過犯法唔屌得老翻
個個都好似你咁用老翻咩低等民族

自己垃圾以為全世界都咁垃圾
啲小朋友係咁
下一代教育真係

我都出黎屌下人先,我都從左良 ,屌柒你班翻版狗先
你打咁撚多字
除左表現出你係一件徹徹底底墮落到淨係識講錢嘅垃圾
你以為所謂“香港精神”,邊個定義?係我眼中香港精神正只係你個人鳩up,根本係個世界進步緊
而你就係思想停留係幾十年前,然後自居香港代言人嘅老屎忽
啱, 翻版同手機game市場既掘起係冇關係, 手機game既掘起係智能電話既進步果陣已經係必然會發生既事
FF3: 8,400yen
FF15 royal edition: 7,800yen
其實真係無點升過
你咪使錢買老正囉,你要使錢係你既事,你唔志在嘛 我d錢點使又係我既事,我用你百分之一既錢就享受到同你一樣既野,我仲開心添
佢就屌緊你地用老翻仲咁串 唔好再激佢了,一陣爆血管點算
咁你就收皮唔好咁串啦垃圾
用老翻就死返屋企用老翻

唉 香港原來下一代既教育係咁
公民素質 知識產權真係

定係連登真係多小朋友
死支那仔 有人唔做做狗
以前咪又係好多psp破解po

你而家出黎屌盜版,某程度上係因為你出黎做左野,有錢買啦,唔係負擔 。你都識屌班友係child,咁細路梗係無錢,就梗係想玩盜版
唉....
我真係唔鬼明。我都試過玩d手機games。真係玩一星期左右就一定厭....
玩法單一到嘔。十隻有九點九隻都係集郵games 來......
其實佢似假膠多, 唔好認真
oh really?咁香港人理論上應該冇咩人好似我講咁買老翻,而你地提出既問題應該係“極少數”香港人先會做既事,點解你地又咁嬲豬?
就算囉順少少Call of Duty
咁多集個價錢其實都係keep住一樣
秒咩殺,一句已買/無睇/睇開自拍援交已經收你皮

抄登呢點至係秒殺,到而家好似仲未有人駁到
希望係啦
十足十之前做補習 啲小學雞口吻

好幼稚
果然child登
講真......
如果你隻隻垃圾都玩。多多錢都唔夠駛。
但係如果你連一兩個月買一隻正版其實好正常消費來。
大把人犯過法

剩返冇犯過法嘅人又有邊個從來無犯過錯

照你邏輯呢個世界真係得聖人至可以屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞