見到隔離 Switch 破解 post 好心痛

1001 回覆
2150 Like 142 Dislike
今時今日仲有人以為PS4無人crack機
講av得啖笑
香港av行貨有幾多
實體遊戲店行貨有幾多
av難買又唔冇2手巿場

windows仲好笑
乜依家仲有人用翻版架
我以為十年前添
我明你講咩,咁樣講無盡頭
你有你屌,我有我屌is ok
我第一隻PC遊戲係Biohazard 2
當年親威做平面設計 佢買photoshop送Bio2
樓上班av撚
睇av淨係識bt
dmm都唔識就咪學人睇av啦

講真,比少少錢1000羊唔洗就有得睇一套啦
支持下女優既作品值得呀
細個冇錢又想玩,成日睇有咩破解
而家未做野,就係steam 等特價
唔再down 破解,受過教育,亦覺得製game 應該收返錢
因為我想玩,唔比錢邊有人整?
咁短視

成班柒頭唔比錢又要玩又屌隻game
一路鬧啲屎臭又食得咁開心
照咁講,買假supreme,nmd都好合理
報海關有錢收
連登仔:買supreme同nmd不論真假都是on9
總之破解就唔係光彩既事,破都偷偷地破偷偷地玩,講到大條道理就點都係錯架啦
千錯萬錯都係人地整game既錯?醬缸蛆文化太深重,反支那住啦

而且以前玩過翻版唔可以從良架咩?大個左番左工名正言順從良有咩問題
細個玩nds都破解過 當年好多人psp nds都一定會改機玩 但大個咗就會買碟玩 因為自己有啲經濟能力
我幾時有講過賣得貴係值得比人破解,唔好放錯重點。我只不過覺得老任自己係security 方面都唔係做得好,同賣得貴值得比人破解無任何邏輯關係。你用正版比左錢當然可以屌老翻,我亦都無反對你呢點。 至於音樂方面個問題,你可以講串流方式比到多d機會唔出名既音樂人,但係咪你講到咁正面我就好有保留,至少呢個方式會令人無咁珍惜音樂,未必會好似以前你買一隻碟就狂煲咁。當然你都可以講呢種方式令你接觸到多d唔同既音樂既,所以兩睇啦。
有架咩
我記得以前d鋪好興幫你破psp同nds
有錢收應該果陣執晒
講真
準新作以下都係好撚平
完全值個價
想平啲仲有月費

btw可以拎d 珍藏黎開下眼界嗎?

spin得咁撚廢係得你先講得出
十個九個廠機
邊個唔俾你從良
之不過自己從良後企番係道德高地屌人
都幾厚面皮
如果計埋公家機(政府、公司 etc)同埋notebook
9成唔出奇
我幾時講過廠機唔跟正版windows?
香港真係大部份人都廠機wor,就算砌機好多人都幫襯買set連埋OEM window,敢問十個有九個都係用緊破解windows又係點得出黎?
咪就話囉
唔通你免費睇重去屌返人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞